Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Torsk med rødbede — og sennepsdressing

(baseret på 448 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g torsk eller lignende fisk
Salt og peber
Salat
100 g syltede rødbeder
1 spsk kapers
½ dl creme frisk
½ tsk sennep
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g torske eller lignende fisk
Salt og peber
Salat
150 g syltede rødbeder
1½ spsk kapers
3/4 dl creme frisk 
1 tsk sennep
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g torsk eller lignende fisk
Salt og peber
Salat
200 g syltede rødbeder
2 spsk kapers
1 dl creme frisk
1 tsk sennep
Groft brød

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg fisken på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i ca. 8 min sammen med brødet.
  3. Skyl salat og skær rødbeder i små tern.
  4. Rør creme frisk med sennep, smag til med salt og peber.
  5. Anret fisken på salaten, hæld dressing på og fordel rødbeder og kapers ovenpå. Server med brød til. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg fisken på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i ca. 8 min sammen med brødet.
  3. Skyl salat og skær rødbeder i små tern.
  4. Rør creme frisk med sennep, smag til med salt og peber.
  5. Anret fisken på salaten, hæld dressing på og fordel rødbeder og kapers ovenpå. Server med brød til. 

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg fisken på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i ca. 8 min sammen med brødet.
  3. Skyl salat og skær rødbeder i små tern.
  4. Rør creme frisk med sennep, smag til med salt og peber.
  5. Anret fisken på salaten, hæld dressing på og fordel rødbeder og kapers ovenpå. Server med brød til.  

Opskriften er venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2000 kJ (478 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 580 139 29
Kulhydrat 1140 272 57
Fedt 280 67 14

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu