Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Asiatisk lynmarineret torsk — med syrlig broccolisalat og ris

(baseret på 62 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g torsk eller lignende fisk
½ fed hvidløg
1 forårsløg
200 g basmatiris
Marinade:
1½ spsk sojasuace
3/4 spsk vand
½ tsk hvidvinseddike
1 tsk honning
Broccolisalat:
½ broccoli
200 g gulerødder
Sesamfrø
Skal og saft fra ½ lime
1 spsk olie
½ fed hvidløg
½ tsk chiliflager

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g torsk eller lignende fisk
½ fed hvidløg
2 forårsløg
300 g basmati ris 
Marinade:
2 spsk sojasuace
1 spsk vand
1 tsk hvidvinseddike
1½ tsk honning
Broccolisalat:
3/4 broccoli
350 g gulerødder
Sesamfrø
Skal og saft fra 3/4 lime
1½ spsk olie
½ fed hvidløg
3/4 tsk chiliflager

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g torsk eller lignende fisk 
1 fed hvidløg
3 forårsløg
400 g basmati ris
Marinade:
3 spsk sojasuace
1½ spsk vand
1 tsk hvidvinseddike
2 tsk honning
Broccolisalat:
1 broccoli
500 g gulerødder
Sesamfrø
Skal og saft fra 1 lime
2 spsk olie
1 fed hvidløg
1 tsk chiliflager

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Bland sojasauce, vand, hvidvinseddike og honning i en lille skål.
  3. Skyl broccoli, skær i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Kram broccolien hårdt sammen med hænderne ca. 1 min. Skræl gulerødderne, riv groft. Bland gulerod og broccoli. 
  4. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande til de er gyldne. Pil og pres hvidløg (OBS Skal bruges to steder).
  5. Bland sesamfrø, limeskal, limesaft, olie, hvidløg og chili. Vend i broccolisalaten, smag til med salt og peber. 
  6. Krydr fisken med salt. Varm olie op på en pande. Steg fisken på den ene side i 2-3 min. Vend fisken, kom hvidløg og mariande ved, kog hurtigt ind og tag af varmen. 
  7. Skyl og hak forårsløg. Drys over fisken og servér med ris, broccolisalat og evt. resten af saucen fra panden.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Bland sojasauce, vand, hvidvinseddike og honning i en lille skål.
  3. Skyl broccoli, skær i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Kram broccolien hårdt sammen med hænderne ca. 1 min. Skræl gulerødderne, riv groft. Bland gulerod og broccoli.
  4. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande til de er gyldne. Pil og pres hvidløg (OBS Skal bruges to steder).
  5. Bland sesamfrø, limeskal, limesaft, olie, hvidløg og chili. Vend i broccolisalaten, smag til med salt og peber.
  6. Krydr fisken med salt. Varm olie op på en pande. Steg fisken på den ene side i 2-3 min. Vend fisken, kom hvidløg og mariande ved, kog hurtigt ind og tag af varmen.
  7. Skyl og hak forårsløg. Drys over fisken og servér med ris, broccolisalat og evt. resten af saucen fra panden.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Bland sojasauce, vand, hvidvinseddike og honning i en lille skål.
  3. Skyl broccoli, skær i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Kram broccolien hårdt sammen med hænderne ca. 1 min. Skræl gulerødderne, riv groft. Bland gulerod og broccoli.
  4. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande til de er gyldne. Pil hvidløg, hak hvidløg og chili fint.
  5. Bland sesamfrø, limeskal, limesaft, olie, hvidløg og chili. Vend i broccolisalaten, smag til med salt og peber.
  6. Krydr fisken med salt. Varm olie op på en pande. Steg fisken på den ene side i 2-3 min. Vend fisken, kom hvidløg og mariande ved, kog hurtigt ind og tag af varmen.
  7. Skyl og hak forårsløg. Drys over fisken og servér med ris, broccolisalat og evt. resten af saucen fra panden.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2352 kJ (562 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 593 142 25
Kulhydrat 1096 262 47
Fedt 663 158 28

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu