Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Mørbradbøffer med bløde løg

(baseret på 432 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad
Salt og peber
2 løg
15 g smør
2 spsk vand
½ terning bouillon
2 dl mælk
Saucejævner
500 g kartofler
Salat

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt og peber
2 løg
15 g smør
2 spsk vand
½ terning bouillon
2 dl mælk
Saucejævner
500 g kartofler
Salat

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt og peber
2 løg
20 g smør
3 spsk vand
1 terning bouillon
2½ dl mælk
Saucejævner
750 g kartofler
Salat

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt og peber
2 løg
20 g smør
3 spsk vand
1 terning bouillon
2½ dl mælk
Saucejævner
750 g kartofler
Salat

Ingredienser

1 svinemørbrad
Salt og peber
3 løg
30 g smør
4 spsk vand
1 terning bouillon
4 dl mælk
Saucejævner
1 kg kartofler
Salat

Ingredienser

2 små svinemørbrad
Salt og peber
3 løg
30 g smør
4 spsk vand
1 terning bouillon
4 dl mælk
Saucejævner
1 kg kartofler
Salat

Ingredienser

2 små svinemørbrad
Salt og peber
4 løg
40 g smør
6 spsk vand
2 terninger bouillon
½ l mælk
Saucejævner
1,5 kg kartofler
Salat

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne  ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørdraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartoflerne  ca. 15 min i letsaltet vand. TIP: Kartoflerne kan evt. pilles efter kogning.
  2. Fjern sølvsenen fra mørbraden. Skær i bøffer ca. 3 cm tykke. Stil hvert stykke på højkant og bank let med en kødhammer. Dup med køkkenrulle, krydr med salt og peber.
  3. Pil løg, skær i tynde skiver. Varm halvdelen af smørret på en pande, steg løgene lysebrune. Tilsæt vand og lidt salt. Lad løgene stege, til vandet er opsuget. Tag løgene af, hold varme.
  4. Varm resten af smørret gyldent på panden. Brun bøfferne 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg 3-4 min. på hver side, til de er gennemstegte. Tag af panden og hold varme.
  5. Opløs bouillonterning i mælken på panden. Varm igennem, jævn med saucejævner. Smag til med salt og peber. Skyl salat.
  6. Anret som vist på billedet og servér. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2320 kJ (554 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 28
Kulhydrat 951 227 41
Fedt 719 172 31

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu