Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Tun tacos — med friterede majs og salsa

(baseret på 44 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Salsa:
½ salatløg
½ chili
100 g cherrytomater
Skal og saft fra ½ lime
Friterede majs:
150 g majs
1 spsk hvedemel
Avokadocreme:
1 avokado
2 spsk creme frisk
1 fed hvidløg / 1/3 soli hvidløg
½ tsk spidskommen
Tun: 
1 dåse tun i vand
½ salatløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
½ tsk spidskommen
1 spsk sukker
2 spsk ketchup
1 spsk balsamico
1 spsk sojasauce
½ tsk chili
Resten af lime saften
Tilbehør:
Salat
6 tacoskaller

Ingredienser

Salsa:
½ salatløg
½ chili
150 g cherrytomater
Skal og saft fra 3/4 lime
Friterede majs:
255 g majs
1½ spsk hvedemel
Avokadocreme:
1 avokado
2 spsk creme frisk
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
½ tsk spidskommen
Tun: 
1½ dåse tun i vand
½ salatløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
½ tsk spidskommen
1½ spsk sukker
2 spsk ketchup
1 spsk balsamico
1 spsk sojasauce
½ tsk chili
Resten af lime saften
Tilbehør:
Salat
9 tacoskaller

Ingredienser

Salsa:
1 salatløg
3/4 chili
250 g cherrytomater
Skal og saft fra 1 lime
Friterede majs:
340 g majs
2 spsk hvedemel
Avokadocreme:
2 avokadoer
4 spsk creme frisk
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 tsk spidskommen
Tun: 
2 dåser tun i vand
1 salatløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 tsk spidskommen
2 spsk sukker
3 spsk ketchup
2 spsk balsamico
2 spsk sojasauce
1 tsk chili
Resten af lime saften
Tilbehør:
Salat
12 tacoskaller

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak løg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge, hak den og tomaterne (OBS gem noget løg og chili til senere).
  2. Bland chili, tomat og løg, salt, limeskal og limesaft til salsaen.
  3. Hæld væden fra majsene. Bland majskernerne med mel. Varm olie op på en pande, og steg majsene ved høj varme til de bliver sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. 
  4. Pil og hak hvidløg (OBS gem noget til senere). Skær avokado over, fjern stenen i midten. Skrab kødet ud af skallen med en ske. Mos eller blend det med creme frisk, hvidløg, salt og spidskommen.
  5. Steg resten af de hakkede løg og hvidløg på en pande i lidt olie i 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt spidskommen, sukker, ketchup, balsamico, sojasauce og chili. 
  6. Tilsæt tun. Pres den sidste limesaft ud over blandingen og rør godt rundt. Stegt 3-4 min.
  7. Varm tacoskallerne på en brødrister. Sskyl salat, snit i mindre stykker. 
  8. Server de lune tacoskaller med tunblanding, tomatsalsa, avokadocreme, friterede majs og salat. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak løg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge, hak den og tomaterne (OBS gem noget løg og chili til senere).
  2. Bland chili, tomat og løg, salt, limeskal og limesaft til salsaen.
  3. Hæld væden fra majsene. Bland majskernerne med mel. Varm olie op på en pande, og steg majsene ved høj varme til de bliver sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  4. Pil og hak hvidløg (OBS gem noget til senere). Skær avokado over, fjern stenen i midten. Skrab kødet ud af skallen med en ske. Mos eller blend det med creme frisk, hvidløg, salt og spidskommen.
  5. Steg resten af de hakkede løg og hvidløg på en pande i lidt olie i 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt spidskommen, sukker, ketchup, balsamico, sojasauce og chili.
  6. Tilsæt tun. Pres den sidste limesaft ud over blandingen og rør godt rundt. Stegt 3-4 min.
  7. Varm tacoskallerne på en brødrister. Sskyl salat, snit i mindre stykker.
  8. Server de lune tacoskaller med tunblanding, tomatsalsa, avokadocreme, friterede majs og salat.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak løg. Skyl chili og fjern kerner og frøvægge, hak den og tomaterne (OBS gem noget løg og chili til senere).
  2. Bland chili, tomat og løg, salt, limeskal og limesaft til salsaen.
  3. Hæld væden fra majsene. Bland majskernerne med mel. Varm olie op på en pande, og steg majsene ved høj varme til de bliver sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  4. Pil og hak hvidløg (OBS gem noget til senere). Skær avokado over, fjern stenen i midten. Skrab kødet ud af skallen med en ske. Mos eller blend det med creme frisk, hvidløg, salt og spidskommen.
  5. Steg resten af de hakkede løg og hvidløg på en pande i lidt olie i 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt spidskommen, sukker, ketchup, balsamico, sojasauce og chili.
  6. Tilsæt tun. Pres den sidste limesaft ud over blandingen og rør godt rundt. Stegt 3-4 min.
  7. Varm tacoskallerne på en brødrister. Sskyl salat, snit i mindre stykker.
  8. Server de lune tacoskaller med tunblanding, tomatsalsa, avokadocreme, friterede majs og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2994 kJ (716 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 605 145 20
Kulhydrat 1138 272 38
Fedt 1251 299 42

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu