Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Marineret kalkun med tomat-grøntsagssauce — og penne

(baseret på 46 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kalkunbryst i tern
- tomat-hvidløgsmarineret 
3/4 squash
½ løg
3/4 ds hakkede tomater
250 g penne
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP: 
Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 

Ingredienser

450 g kalkunbryst i tern
- tomat-hvidløgsmarineret 
1 squash
3/4 løg
1 ds hakkede tomater
375 g penne
Olie 
Salt og peber
Basilikum


TIP: Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 

Ingredienser

600 g kalkunbryst im tern
- tomat-hvidløgsmarineret 
1½ squash
1 løg
1½ ds hakkede tomater
500 g penne
Olie
Salt og peber
Basilikum

TIP:
 Frisk basilikum skal opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde. 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pasta ca 10 min i rigeligt letsaltet vand, den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Skyl squash, pil løg. Skær i små tern. Skyl og tør basilikum, hak groft.
  3. Varm en gryde op med lidt olie ved høj varme. Svits kødet, vend det først når det har fået stegeskorpe, det skal svitses 1-2 min.
  4. Tilsæt squash og løg, svits videre 1 min inden tomat tilsættes. Skru ned og varm godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld vand fra pastaen. Vend med kød og grøntsagssauce. Drys basilikum over og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pasta ca 10 min i rigeligt letsaltet vand, den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Skyl squash, pil løg. Skær i små tern. Skyl og tør basilikum, hak groft.
  3. Varm en gryde op med lidt olie ved høj varme. Svits kødet, vend det først når det har fået stegeskorpe, det skal svitses 1-2 min.
  4. Tilsæt squash og løg, svits videre 1 min inden tomat tilsættes. Skru ned og varm godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld vand fra pastaen. Vend med kød og grøntsagssauce. Drys basilikum over og servér.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog pasta ca 10 min i rigeligt letsaltet vand, den skal være al dente (dvs. med lidt bid i).
  2. Skyl squash, pil løg. Skær i små tern. Skyl og tør basilikum, hak groft.
  3. Varm en gryde op med lidt olie ved høj varme. Svits kødet, vend det først når det har fået stegeskorpe, det skal svitses 1-2 min.
  4. Tilsæt squash og løg, svits videre 1 min inden tomat tilsættes. Skru ned og varm godt igennem 2-3 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld vand fra pastaen. Vend med kød og grøntsagssauce. Drys basilikum over og servér.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2909 kJ (695 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 673 161 23
Kulhydrat 1704 407 59
Fedt 532 127 18

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Opskrifter med pasta

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu