Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Wok med lynstegt oksekød — spidskål og ris

(baseret på 131 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g wokstrimler af oksekød
½ spidskål
½ rødløg
½ dl sødmælk
Græskarkerner
Salt og peber
2 dl basmatiris

Ingredienser

400 g wokstrimler af oksekød
3/4 spidskål
3/4 rødløg
3/4 dl sødmælk
Græskarkerner
Salt og peber
3 dl basmatiris

Ingredienser

550 g wokstrimler af oksekød
1 spidskål
1 rødløg
1 dl sødmælk
Græskarkerner
Salt og peber
4 dl basmatiris

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 12 min i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og hak løg. Snit spidsdkål fint.
  3. Rist græskarkerner i en gryde til de begynder at poppe og får lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle. 
  4. Svits kødet i gryden ved høj varme, vent med at vende til der er dannet stegeskorpe. Svits ca. 1 min.
  5. Tilsæt løg og spidskål, svits 2-3 min. Skru ned, tilsæt mælk og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Drys græskarkernerne over retten og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 12 min. i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og hak løg. Snit spidskål fint.
  3. Rist græskarkerner i en gryde til de begynder at poppe og får lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Svits kødet i gryden ved høj varme, vent med at vende til der er dannet stegeskorpe. Svits ca. 1 min.
  5. Tilsæt løg og spidskål, svits 2-3 min. Skru ned, tilsæt mælk og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Drys græskarkernerne over retten og servér med ris.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 12 min. i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil og hak løg. Snit spidsdkål fint.
  3. Rist græskarkerner i en gryde til de begynder at poppe og får lidt farve. Læg dem på et stykke køkkenrulle.
  4. Svits kødet i gryden ved høj varme, vent med at vende til der er dannet stegeskorpe. Svits ca. 1 min.
  5. Tilsæt løg og spidskål, svits 2-3 min. Skru ned, tilsæt mælk og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
  6. Drys græskarkernerne over retten og servér med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2620 kJ (626 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 682 163 26
Kulhydrat 1254 300 48
Fedt 684 163 26

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Wok-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu