Fyldig fiskesuppe med karry, æbletern, ris og groft brød
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Fyldig fiskesuppe med karry, æbletern, ris og groft brød

Dejlig, fyldig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk. Risene tilsættes til sidst og giver suppen en rigtig god fylde.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fiskebouillon (Fisk, Selleri)
1 pose
Basmatiris
100 g
Solo hvidløg
½ stk
Gulerod
2 stk
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Forårsløg
2 stk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Mørksejfilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 886 kcal
  • Fedt 32 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft) TIP: Du kan i stedet lune brødene på brødristeren.
  2. Opløs bouillon i ½ ltr kogende vand.
  3. Kog ris i 2 dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  4. Hak hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Kom begge dele i en stor gryde sammen med lidt olie og karry og svits det i 2 min.
  5. Tilsæt bouillon og kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
  6. Snit forårsløg fint. Del brødene og lun dem ca. 6 min. i ovnen eller på brødristeren.
  7. Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Kom fisk og æbler i suppen og kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt, peber og evt. mere karry.
  8. Tilsæt risene til suppen lige inden servering. Pynt med forårsløg og servér brødet til.