Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Acarajé - Den brasilianske falaffel

(baseret på 103 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Acarajé:
1 dåse bønner
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
½ løg
2 spsk rasp + panering
1 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Kartoffeltern:
500 g kartofler
Olie
1 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Salt & Peber
Tilbehør:
½ salathoved
½ agurk
Creme frisk
Koriander

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Acarajé:
1½ dåse bønner
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3/4 løg
3 spsk rasp + panering
1½ tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Kartoffeltern:
750 g kartofler
Olie
1½ tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Salt & Peber
Tilbehør:
3/4 salathoved
3/4 agurk
Creme frisk
Koriander

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

Acarajé:
2 dåser bønner
4 fed hvidløg / 1½ solo hvidløg
1 løg
4 spsk rasp + panering
2 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Kartoffeltern:
1 kg kartofler
Olie
2 tsk krydderiblanding (chili, spidskommen og paprika)
Salt & Peber
Tilbehør:
1 salathoved
1 agurk
Creme frisk
Koriander


BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Dræn bønnerne. Pil og hak hvidløg og løg. Blend bønner i en foodprocessor med hvidløg, løg, 2 spsk rasp og 1 tsk af krydderiblandingen (gem resten af raspen og krydderiblandingen til senere).
  3. Tril den blendede bønneblanding til små kugler og tryk dem let flade med en finger - acarajéer. Vend dem i resten af raspen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
  4. Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Hæld en smule olie over kartoflerne og krydr dem med 1 tsk krydderiblanding, salt og peber, vend det hele godt rundt så krydderier og olie fordeles jævnt på kartoffelternene. 
  5. Sæt bagepladerne med kartoflerne og acarajérne i ovnen og bag dem sammen i ovnen i ca. 15 min. til acarajérne er sprøde. 
  6. Skyl salaten og del den i hele blade. Skyl agurk og skær den i små tern. Skyl og hak koriander. 
  7. Fordel Acarajé, kartoffeltern og agurk på salatbladene. Kom creme fraiche over, drys med koriander - værsgo' og spis. 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Dræn bønnerne. Pil og hak hvidløg og løg. Blend bønner i en foodprocessor med hvidløg, løg, 3 spsk rasp og 1½ tsk af krydderiblandingen (gem resten af raspen og krydderiblandingen til senere).
  3. Tril den blendede bønneblanding til små kugler og tryk dem let flade med en finger - acarajéer. Vend dem i resten af raspen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
  4. Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Hæld en smule olie over kartoflerne og krydr dem med 1½ tsk krydderiblanding, salt og peber, vend det hele godt rundt så krydderier og olie fordeles jævnt på kartoffelternene. 
  5. Sæt bagepladerne med kartoflerne og acarajérne i ovnen og bag dem sammen i ovnen i ca. 15 min. til acarajérne er sprøde. 
  6. Skyl salaten og del den i hele blade. Skyl agurk og skær den i små tern. Skyl og hak koriander. 
  7. Fordel Acarajé, kartoffeltern og agurk på salatbladene. Kom creme fraiche over, drys med koriander - værsgo' og spis. 

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Dræn bønnerne. Pil og hak hvidløg og løg. Blend bønner i en foodprocessor med hvidløg, løg, 4 spsk rasp og 2 tsk af krydderiblandingen (gem resten af raspen og krydderiblandingen til senere).
  3. Tril den blendede bønneblanding til små kugler og tryk dem let flade med en finger - acarajéer. Vend dem i resten af raspen, og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
  4. Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Hæld en smule olie over kartoflerne og krydr dem med 2 tsk krydderiblanding, salt og peber, vend det hele godt rundt så krydderier og olie fordeles jævnt på kartoffelternene. 
  5. Sæt bagepladerne med kartoflerne og acarajérne i ovnen og bag dem sammen i ovnen i ca. 15 min. til acarajérne er sprøde. 
  6. Skyl salaten og del den i hele blade. Skyl agurk og skær den i små tern. Skyl og hak koriander. 
  7. Fordel Acarajé, kartoffeltern og agurk på salatbladene. Kom creme fraiche over, drys med koriander - værsgo' og spis. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2369 kJ (566 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 313 75 13
Kulhydrat 1562 373 66
Fedt 494 118 21

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Sommerretter Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu