Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Stegt flæsk med persillesovs

(baseret på 592 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g svinebryst i skiver
Salt og peber
500 g kartofler
Sovs:
2 dl letmælk 
1 spsk hvedemel 
5 g / 1 tsk smør  
Persille


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
500 g kartofler
Sovs:
2 dl letmælk
1 spsk hvedemel
5 g / 1 tsk smør
Persille
 


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g svinebryst i skiver
Salt og peber
750 g kartofler
Sovs:
2½ dl letmælk
1½ spsk hvedemel
7½ g / 1,5 tsk smør
Persille


 


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

800 g svinebryst i skiver
Salt og peber
750 g kartofler
Sovs:
2½ dl letmælk
1½ spsk hvedemel
7½ g / 1,5 tsk smør
Persille


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

800 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1 kg kartofler
Sovs:
3½-4 dl letmælk
2 spsk hvedemel
10 g / 2 tsk smør
Persille


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

1200 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1 kg kartofler
Sovs:
3½-4 dl letmælk
2 spsk hvedemel
10 g / 2 tsk smør
Persille


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

1200 g svinebryst i skiver
Salt og peber
1,2 kg kartofler
Sovs:
5 dl letmælk 
2½ spsk hvedemel 
12,5 g / 2½ tsk smør
Persille


OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk ½ dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk ½ dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk 3/4 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk 3/4 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1.  Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk 1 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk 1 dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog kartofler i rigeligt letsaltet vand ca. 20 min. til de er møre.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Brun kødet ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme. Vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 min. TIP: Du kan også stege flæsken i ovnen i en bradepande med bagepapir, så skal du tænde ovnen (ikke varmluft) på 250 grader. De skal have 15-20 min. men hold øje med dem.
  3. Pisk 1½ dl mælk og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge ca. 5 min. Kom smøret i. Smag til med salt og peber.
  4. Skyl og hak persillen, og kom den i sovsen. Servér saucen med flæsk og kartofler.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Næringsindhold pr. person

Energi: 1990 kJ (476 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 537 128 27
Kulhydrat 856 205 43
Fedt 597 143 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Godt at vide om opskriften

DANSK MAD, NÅR DET ER BEDST

Siden 1800-tallet har stegt flæsk med persillesovs stået højt på danskernes liste over livretter. Den betragtes derfor i dag som værende en af vores nationalretter sammen med blandt andet smørrebrød, og det er efterhånden blevet bevist, at stegt flæsk aldrig rigtig går af mode. Men vidste du også godt, at du kan lave det på kun 30 minutter? Det kan du i hvert fald, hvis du benytter dig af vores nemme opskrift lige her på siden. Retten kan med kæmpe succes laves hele året, også selvom nogen mener, det er en lidt tung vinterret – det mener vi nemlig ikke det er, og derfor opfordrer vi dig til at lave steg flæsk med persillesovs hele året rundt til begejstring for hele familien.

Denne ret kræver ikke de helt store evner i et køkken. Det vigtigste er, at du får fat i noget godt flæsk, da det er kødet, der bærer denne ret. Det simple tilbehør gør, at der ikke findes de helt store forskellige fortolkninger af retten, da dem der elsker stegt flæsk, foretrækker at få det på den helt traditionelle måde, hvilket er ganske forståeligt.

Hos RetNemt Måltidskasser er vores helt klare mål at gøre livet en lille smule nemmere for dig. Derfor er alle vores opskrifter lavet med henblik på, at det kun skal tage cirka 30 minutter af din tid at lave sund, nærende og smagfuld mad. Det skal nemlig være ret nemt at få inspirerende aftensmad, selvom du har en travl og hektisk hverdag, hvor der eventuelt også skal hentes børn, laves madpakker, vaskes tøj og så videre.

Men ud over gennemtænkte opskrifter, så glem ikke, at vi også tilbyder 10 forskellige måltidskasser. Vi leverer dem direkte til din dør, og dermed behøver du heller ikke stresse over at skulle handle ind, imens du har to trætte børn på armen som tester til tålmodighed.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu