Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Mexicansk chorizogryde

(baseret på 513 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svin/kalv
1 løg
1 squash
1 peberfrugt
25 g chorizopølse
Olie
1 glas tacosauce
1 dl bouillon (½ terning + 1 dl vand)
1 tsk oregano
Salt og peber
200 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
1 løg
1 squash
1 peberfrugt
25 g chorizopølse
Olie
1 glas tacosauce
1 dl bouillon (½ terning + 1 dl vand)
1 tsk oregano
Salt og peber
200 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

450 g hakket svin/kalv
1-2 løg
1 squash
2 peberfrugter
35 g chorizopølse
Olie
1½ glas tacosauce
1½ dl bouillon (3/4 terning + 1½ dl vand)
1½ tsk oregano
Salt og peber
300 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
1-2 løg
1 squash
2 peberfrugter
35 g chorizopølse
Olie
1½ glas tacosauce
1½ dl bouillon (3/4 terning + 1½ dl vand)
1½ tsk oregano
Salt og peber
300 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

600 g hakket svin/kalv
2 løg
2 squash
2 peberfrugter
50 g chorizopølse
Olie
2 glas tacosauce
2 dl bouillon (1 terning + 2 dl vand)
2 tsk oregano
Salt og peber
400 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
2 løg
2 squash
2 peberfrugter
50 g chorizopølse
Olie
2 glas tacosauce
2 dl bouillon (1 terning + 2 dl vand)
2 tsk oregano
Salt og peber
400 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Ingredienser

900 g hakket svin/kalv
2 løg
2 squash
3 peberfrugter
70 g chorizopølse
Olie
3 glas tacosauce
3 dl bouillon (1½ terning + 3 dl vand)
3 tsk oregano
Salt og peber
500 g basmati ris

OBS: Ændret leveringsdag i uge 24. Se bagsiden for mere information.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2.  Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugt i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk 

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. SKog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash i tern. Skær chorizopølsen i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon og oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2470 kJ (590 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 593 142 24
Kulhydrat 1334 319 54
Fedt 543 130 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Mexicansk mad Opskrifter med gris Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu