Mexicansk chorizogryde
20
2 dages holdbarhed

Mexicansk chorizogryde

En superhurtig mexikansk inspireret ret med hakket svinekød, chorizo og masser af grøntsager. Serveres med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Squash
⅔ stk
Gul peber
1 stk
Chorizo-pølse (Laktose)
25 g
Hakket gris & kalv
300 g
Tacosauce
230 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Oregano
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 807 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 102 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugt i tern. Skær 25 g chorizopølse i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, 1 dl vand, ½ bouillonterning og 1 tsk oregano.
  4. Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.