20
2 dages holdbarhed
Mexicansk chorizogryde
En superhurtig mexikansk inspireret ret med hakket svinekød, chorizo og masser af grøntsager. Serveres med ris.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Olie
- Peber
Det skal du bruge
Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Squash
⅔ stk
Gul peber
1 stk
Chorizo-pølse (Laktose)
25 g
Hakket gris & kalv
300 g
Tacosauce
230 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ terning
Oregano
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 807 kcal
- Fedt 23 g
- Kulhydrater 102 g
- Protein 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
- Kog 200 g ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. under låg. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
- Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugt i tern. Skær 25 g chorizopølse i små tern.
- Varm olie i en gryde. Svits løg, squash, pølse og kød til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, 1 dl vand, ½ bouillonterning og 1 tsk oregano.
- Lad koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber, og servér med ris.