Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Persillefyldt mørbrad — med flødesauce

(baseret på 541 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 lille svinemørbrad
Persille
Salt og peber
3 tandstikkere
10 g smør eller margarine
1 dl vand
½ terning bouillon 
1/4 dl madlavningsfløde
Mormorsalat 
1/4 dl madlavningsfløde
1 spsk citronsaft
1 spsk sukker
Salat
Tilbehør
½ kg kartofler
4 tsk gelé

Ingredienser

1 svinemørbrad 
Persille
Salt og peber
3 tandstikkere
10 g smør eller margarine
1 dl vand
½ terning bouillon 
1/4 dl madlavningsfløde 
Mormorsalat 
1/4 dl madlavningsfløde
1 spsk citronsaft
1 spsk sukker
Salat
Tilbehør
½ kg kartofler
4 tsk gelé

Ingredienser

1 svinemørbrad 
Persille
Salt og peber
3 tandstikkere
15 g smør eller margarine
1½ dl vand
½ terning bouillon
2½ spsk madlavningsfløde
Mormorsalat
2½ spsk madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
1½ spsk sukker
Salat
Tilbehør
750 g kartofler
2 spsk gelé

Ingredienser

1 svinemørbrad
Persille
Salt og peber
3 tandstikkere
15 g smør eller margarine
1½ dl vand
½ terning bouillon
2½ spsk madlavningsfløde
Mormorsalat
2½ spsk madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
1½ spsk sukker
Salat
Tilbehør
750 g kartofler
2 spsk gelé

Ingredienser

1 svinemørbrad
Persille
Salt og peber
4 tandstikkere
20 g smør eller margarine 
2 dl vand
1 terning bouillon 
½ dl madlavningsfløde  
Mormorsalat
½ dl madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
1-2 spsk sukker
Salat
Tilbehør
1 kg kartofler
8 tsk gelé

Ingredienser

2 små svinemørbrad
Persille
Salt og peber
4 tandstikkere
20 g smør eller margarine 
2 dl vand
1 terning bouillon 
½ dl madlavningsfløde  
Mormorsalat 
½ dl madlavningsfløde
1-2 spsk citronsaft
1-2 spsk sukker
Salat
Tilbehør
1 kg kartofler
8 tsk gelé

Ingredienser

2 små svinemørbrad
Persille
Salt og peber
6 tandstikkere
30 g smør eller margarine
3 dl vand
1 terning bouillon 
3/4 dl madlavningsfløde
Mormorsalat 
3/4 dl madlavningsfløde
3 spsk citronsaft
3 spsk sukker
Salat
Tilbehør
1½ kg kartofler
4 spsk gelé

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartofler ca 15 min. i letsaltet vand. Skyl persille og dup den tør.
  2. Afpuds rbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, flødesauce, salat og gelé.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartoflerne ca 15 min. i letsaltet vand. Skyl persille og dup tør.
  2. Afpuds mørbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, flødesauce, salat og gelé.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartoflerne ca 15 min. i letsaltet vand. Skyl persille og dup tør.
  2. Afpuds mørbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, flødesauce, salat og gelé.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartoflerne. Skyl persillen og dup den tør.
  2. Afpuds og dup mørbraden tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv og skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr mørbraden med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkere.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld 1 dl vand og bouillon ved og kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. i alt ca. 15 min. Tag mørbraden op og pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaften i fløden og lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i fløden.
  5. Skær kødet i skiver ved servering. Servér gelé til retten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1.  Kog kartoflerne ca 15 min i letsaltet vand. Skyl persille og dup tør.
  2. Afpuds mørbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen. 
  5. Skær kødet i skiver ved servering. Servér gelé til retten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min. Skyl persille og dup tør.
  2. Afpuds mørbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen.
  5. Skær kødet i skiver ved servering. Servér gelé til retten.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Kog kartofler ca 15 min. i letsaltet vand. Skyl persille og dup den tør.
  2. Afpuds mørbrad og dup tør med køkkenrulle. Skær et dybt hul ind i den ene side af mørbraden med en skarp kniv, skub persillen ind med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber. Luk mørbraden sammen om persillen med tandstikkerne.
  3. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde. Brun mørbraden på alle sider ca. 2 min. i alt. Hæld vand og bouillon ved, kog under låg ved svag varme 7-8 min. Vend og steg i endnu 7-8 min. Tag mørbraden op, pak den i stanniol. Hæld fløde i gryden og lad det koge lidt ind uden låg. Smag til med salt og peber.
  4. Kom citronsaft i fløden til salatdressingen. Lad det stå lidt til fløden bliver tyk. Tilsæt sukkeret. Skyl og tør salaten. Vend salaten i dressingen.
  5. Skær kødet i skiver og servér med kartofler, flødesauce, salat og gelé.

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2395 kJ (572 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 623 149 26
Kulhydrat 958 229 40
Fedt 814 195 34

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu