Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Pitabrød med sprøde krydrede fiskestykker — og frisk grønt

(baseret på 828 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 dl yoghurt naturel
275 g fladfisk
½ tsk røget paprika
1/4 tsk karry
4 spsk rasp
1 spsk olie
4 grove pitabrød
Salat
½ agurk
2 tomater
½ rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.

Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

1 dl yoghurt naturel
415 g fladfisk
½ tsk røget paprika
1/4 tsk karry
4 spsk rasp
1 spsk olie
4 grove pitabrød
Salat
½ agurk
2 tomater
½ rødløg 
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.


Ingredienser

1½ dl yoghurt naturel
415 g fladfisk
3/4 tsk røget paprika
½ tsk karry
5 spsk rasp
1½ spsk olie 
6 grove pitabrød
Salat
½ agurk
2 tomater
3/4 rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.


Ingredienser

1½ dl yoghurt naturel
550 g fladfisk
3/4 tsk røget paprika
½ tsk karry
5 spsk rasp
1½ spsk olie
6 grove pitabrød
Salat
½ agurk
2 tomater
3/4 rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 dl yoghurt naturel
550 g fladfisk
1 tsk røget paprika
3/4 tsk karry
7 spsk rasp
2 spsk olie  
8 grove pitabrød
Salat
1 agurk
3 tomater
1 rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

2 dl yoghurt naturel
825 g fladfisk
1 tsk røget paprika
3/4 tsk karry
7 spsk rasp
2 spsk olie
8 grove pitabrød
Salat
1 agurk
3 tomater
1 rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

3 dl yoghurt naturel
825 g fladfisk
1½ tsk røget paprika
1 tsk karry
10 spsk rasp
3 spsk olie
12 grove pitabrød
Salat
2 agurker
4 tomater
1½ rødløg
Salt og peber



Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

    Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fiskeni strimler og vend i krydderiblandingen.

  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
    Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.

  4. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.

  5. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.


Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1.  Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olien på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.


Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og 1 tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.


Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og 1 tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.


Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Rør yoghurten med 1 tsk salt og lidt peber. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland røget paprika, karry, rasp og 1 tsk salt sammen på en tallerken. Skær fisken i strimler og vend i krydderiblandingen.
  3. Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk, tomat og løg i små tern.
  4. Varm olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
  5. Varm pitabrødene 2 min. i ovnen.
  6. Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.


Opskriften er venligst udlånt af: www.2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 3136 kJ (750 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 650 155 21
Kulhydrat 1558 372 50
Fedt 928 222 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu