Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Sweet chili kylling med romainesalat — og friske blommer

(baseret på 502 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g brune ris
350 g kyllingeinderfilet
½ dl sød chilisauce
Olie
½ romainesalat
150 g blommer
35 g sorte oliven
1½ dl bouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
1 spsk kapers
Kaperslage
1½ tsk honning

Ingredienser

175 g brune ris
450 g kyllingeinderfilet
½ dl sød chilisauce
Olie
½ romainesalat
150 g blommer
35 g sorte oliven
1½ dl bouillon
- (½ terning + 1½ dl vand)
1 spsk kapers
Kaperslage
1½ tsk honning

Ingredienser

250 g brune ris
450 g kyllineinderfilet
3/4 dl sød chilisauce
Olie
3/4 romainesalat
225 g blommer
50 g sorte oliven 
2½ dl bouillon
- (3/4 terning + 2½ dl vand)
1½ spsk kapers
Kaperslage
2 tsk honning

Ingredienser

250 g brune ris
600 g kyllineinderfilet
3/4 dl sød chilisauce
Olie
3/4 romainesalat
225 g blommer
50 g sorte oliven
2½ dl bouillon
- (3/4 terning + 2½ dl vand)
1½ spsk kapers
Kaperslage
2 tsk honning

Ingredienser

350 g brune ris
600 g kyllingeinderfilet
1 dl sød chilisauce
Olie
1 romainesalat
300 g blommer
70 g sorte oliven
3 dl bouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
2 spsk kapers
Kaperslage
1 spsk honning

Ingredienser

350 g brune ris
900 g kyllingeinderfilet
1 dl sød chilisauce
Olie
1 romainesalat
300 g blommer
70 g sorte oliven
3 dl bouillon
- (1 terning + 3 dl vand)
2 spsk kapers
Kaperslage
1 spsk honning

Ingredienser

500 g brune ris
900 g kyllingeinderfilet
1½ dl sød chilisauce
Olie
1½ romainesalat
450 g blommer
70 g sorte oliven 
4 dl bouillon
- (1½ terning + 4 dl vand)
3 spsk kapers
Kaperslage
1½ spsk honning

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Kog vand og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.
  3. Skyl romainesalat, bræk i mindre stykker. Skyl blommer, skær i både.
  4. Varm olie op i en pande ved høj varme. Steg kylling og sød chilisauce i 3-4 min. Hold lidt igen med chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Tilsæt blommer og oliven, og steg yderligere 1 min.
  6. Tilsæt til sidst romainesalat og bouillon, varm retten kort igennem og servér straks med ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2752 kJ (658 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 701 168 25
Kulhydrat 1505 360 55
Fedt 546 130 20

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu