Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Spændende

Indonesiske frikadeller — med tabouleh

(baseret på 864 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød
½ tsk salt 
1½ spsk soja sauce
¼ tsk peber
2 knsp Tabasco
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen 
½ æg 
1½ spsk mel 
½ løg 
1 dl sesamfrø 
½ spsk olie
Tabouleh salat:
1 dl bulgur 
3 tomater
½ peberfrugt 
Persille 
Mynte 
2 forårsløg 
½ spsk olivenolie
1½ spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket svinekød
½ tsk salt 
1½ spsk soja sauce
¼ tsk peber
2 knsp Tabasco
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen 
½ æg 
1½ spsk mel 
½ løg 
1 dl sesamfrø 
½ spsk olie
Tabouleh salat: 
1 dl bulgur 
3 tomater
½ peberfrugt 
Persille 
Mynte 
2 forårsløg 
½ spsk olivenolie
1½ spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

450 g hakket svinekød
½ tsk salt 
2 spsk soja sauce
¼ tsk peber
3 knsp Tabasco
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen 
3/4 æg 
2 1/4 spsk mel 
3/4 løg 
1 dl sesamfrø 
3/4 spsk olie
Tabouleh salat:
1½ dl bulgur 
5 tomater
3/4 peberfrugt 
Persille 
Mynte 
3 forårsløg 
3/4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

600 g hakket svinekød
½ tsk salt
2 spsk soja sauce
¼ tsk peber
3 knsp Tabasco
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen
3/4 æg
2 1/4 spsk mel
3/4 løg
1 dl sesamfrø
3/4 spsk olie
Tabouleh salat:
1½ dl bulgur
5 tomater
3/4 peberfrugt
Persille
Mynte
3 forårsløg
3/4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Salt og peber


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7
Se oplysninger om leveringsdage på bagsiden.

Ingredienser

600 g hakket svinekød
¾ tsk salt
3 spsk soja sauce
½ tsk peber
¼ tsk tabasco
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
1 æg
3 spsk mel
1 løg
1½ dl sesamfrø
1 spsk olie
Tabouleh salat:
2 dl bulgur 
6 tomater 
1 peberfrugt
Persille
Mynte
3 forårsløg
1 spsk olivenolie
2½ spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket svinekød
¾ tsk salt
3 spsk soja sauce
½ tsk peber
¼ tsk tabasco
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
1 æg
3 spsk mel
1 løg
1½ dl sesamfrø
1 spsk olie
Tabouleh salat:
2 dl bulgur
6 tomater
1 peberfrugt
Persille
Mynte
3 forårsløg
1 spsk olivenolie
2½ spsk citronsaft
Salt og peber

Ingredienser

900 g hakket svinekød
1½ tsk salt 
4 spsk soja sauce
1 tsk peber
½ tsk Tabasco
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen 
1½ æg 
4½ spsk mel 
1½ løg 
2 dl sesamfrø 
1½ spsk olie
Tabouleh salat:
3 dl bulgur 
9 tomater
2 peberfrugter 
Persille 
Mynte 
5 forårsløg 
1½ spsk olivenolie
4 spsk citronsaft
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket  løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let.
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 2 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 4 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Rør kødet med salt. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg. Rør farsen godt sammen.
  2. Kog bulgur 10-12 min. i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let. 
  3. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene, som trykkes godt fast. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 min. i alt. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
  4. Skær tomat og peberfrugt i små tern, bland dem i bulguren. Tilsæt hakket persille, finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
  5. Server frikadellerne med tabouleh.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2576 kJ (616 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 567 136 22
Kulhydrat 953 228 37
Fedt 1056 252 41

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Asiatisk mad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu