Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Marinerede sautéskiver — med peanutsauce og råkostsalat

(baseret på 782 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g sautéskiver af svinefilet
1 spsk sojasauce
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
½ chili
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen
1 tsk sukker
1 tsk sesamfrø 
½ lime - skal og 1 spsk saft
Jordnøddesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1-1½ chili
1 tsk olie
1 dl vand
2 spsk peanutbutter 
1 spsk sojasauce
2 tsk sukker
2 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
200 g gulerødder
175 g rødbede 
Limesaft
Sukker 
Tilbehør 
1½ dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

415 g sautéskiver af svinefilet
1 spsk sojasauce
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
½ chili
¼ tsk stødt koriander
¼ tsk stødt spidskommen
1 tsk sukker
1 tsk sesamfrø
½ lime - skal og 1 spsk saft
Jordnøddesauce:
1 skalotteløg
1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1-1½ chili
1 tsk olie
1 dl vand
2 spsk peanutbutter
1 spsk sojasauce
2 tsk sukker
2 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
200 g gulerødder
175 g rødbede
Limesaft
Sukker
Tilbehør
1½ dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

415 g sautéskiver af svinefilet
2 spsk sojasauce
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
Frisk ingefær
½ chili
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
1½ tsk sukker
2 tsk sesamfrø 
1 lime - skal og 2 spsk saft
Jordnøddesauce:
1-2 skalotteløg
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
1½ chili
1½ tsk olie
1½ dl vand
3 spsk peanutbutter 
2 spsk sojasauce
3 tsk sukker
2 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
350 g gulerødder
250 g rødbede 
Limesaft
Sukker 
Tilbehør: 
2½ dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

550 g sautéskiver af svinefilet
2 spsk sojasauce 
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
Frisk ingefær 
½ chili 
½ tsk stødt koriander 
½ tsk stødt spidskommen 
1½ tsk sukker
2 tsk sesamfrø 
1 lime - skal og 2 spsk saft
Jordnøddesauce:
1-2 skalotteløg 
1½ fed hvidløg  / ½ solo hvidløg
1½ chili 
1½ tsk olie 
1½ dl vand
3 spsk peanutbutter  
2 spsk sojasauce 
3 tsk sukker 
2 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
350 g gulerødder 
250 g rødbede 
Limesaft
Sukker
Tilbehør  
2½ dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

550 g sautéskiver af svinefilet
2 spsk sojasauce 
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær 
1 chili 
½ tsk stødt koriander 
½ tsk stødt spidskommen 
2 tsk sukker
2 tsk sesamfrø 
1 lime - skal og 2 spsk saft
Jordnøddesauce: 
2 skalotteløg 
2 fed hvidløg  / 2/3 solo hvidløg
2 chili 
2 tsk olie 
2 dl vand
4 spsk peanutbutter  
2 spsk sojasauce 
4 tsk sukker
2-3 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
500 g gulerødder 
350 g rødbeder 
Limesaft
Sukker
Tilbehør: 
3 dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

800 g sautéskiver af svinefilet
2 spsk sojasauce
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Frisk ingefær
1 chili
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
2 tsk sukker
2 tsk sesamfrø
1 lime - skal og 2 spsk saft
Jordnøddesauce:
2 skalotteløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
2 chili
2 tsk olie
2 dl vand
4 spsk peanutbutter
2 spsk sojasauce
4 tsk sukker
2-3 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
500 g gulerødder
350 g rødbeder
Limesaft
Sukker
Tilbehør:
3 dl brune ris

Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Ingredienser

800 g sautéskiver af svinefilet
½ dl sojasauce
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Frisk ingefær
1½ chili
½ tsk stødt koriander
½ tsk stødt spidskommen
2 tsk sukker
2 tsk sesamfrø 
½ lime - skal og 3 spsk saft
Jordnøddesauce:
3 skalotteløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2½ chili
1 spsk olie
2 dl vand
1 dl peanutbutter 
½ dl sojasauce
2 tsk sukker
3-4 spsk limesaft
Salt og peber
Råkostsalat:
500 g gulerødder
500 g rødbede 
Limesaft
Sukker 
Tilbehør 
5 dl brune ris


Deadline for ændring til levering i påsken er flyttet fra fredag frem til onsdag d. 17/4 kl. 7

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg, hvidløg og chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg, hvidløg og chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Hak løg, hvidløg og chili fint og steg det i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber.
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Steg finthakket løg, hvidløg og chili i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Steg finthakket løg, hvidløg og chili i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Steg finthakket løg, hvidløg og chili i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, finthakket chili (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ikke vil have retten for stærk), krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Tilsæt fintrevet limeskal og limesaft. Vend sautéskiverne i marinaden og sæt i køleskabet.
  2. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  3. Steg finthakket løg, hvidløg og chili i olie i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt vand, peanutbutter, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag til med limesaft, salt og peber. 
  4. Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt limesaft og sukker.
  5. Steg sautéskiverne på en pande ½-1 min. på hver side. Servér med ris, grøntager og sauce.

Opskriften er venligst udlånt af Landbrug & Fødevarer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2565 kJ (613 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 693 166 27
Kulhydrat 1308 313 51
Fedt 564 135 22

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu