Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Familie

Myntefrikadeller — med melonsalat

(baseret på 685 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød
¾ tsk salt
2 spsk vand
Frisk mynte
¼ tsk peber
½ spsk olie
Melonsalat:
½ melon
100 g rucola salat
Saft af ½ appelsin
50 g salatost
2 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

450 g hakket svinekød
¾ tsk salt
2 spsk vand
Frisk mynte
¼ tsk peber
½ spsk olie
Melonsalat:
½ melon
100 g rucola salat
½ appelsin
50 g salatost
2 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

450 g hakket svinekød
1 tsk salt
3 spsk vand
Frisk mynte
½ tsk peber
3/4 spsk olie
Melonsalat:
3/4 melon
150 g rucola salat
Saft fra 3/4 appelsin
75 g salatost
3 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød 


Ingredienser

600 g hakket svinekød
1 tsk salt
3 spsk vand
Frisk mynte
½ tsk peber
3/4 spsk olie
Melonsalat:
3/4 melon
150 g rucola salat
Saft af 3/4 appelsin
75 g salatost
3 spsk pinjekerner
Sakt og peber
Salt og peber
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

600 g hakket svinekød
1½ tsk salt
4 spsk vand
Frisk mynte 
½ tsk peber
1 spsk olie
Melonsalat:
1 melon
200 g rucola salat
Saft af 1 appelsin
100 g salatost 
4 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

900 g hakket svinekød
1½ tsk salt
4 spsk vand
Frisk mynte
½ tsk peber
1 spsk olie
Melonsalat:
1 melon
200 g rucola salat
Saft af 1 appelsin
100 g salatost
4 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød


Ingredienser

900 g hakket svinekød
1½ tsk salt
5 spsk vand
Frisk mynte
1½ tsk peber
1½ spsk olie
Melonsalat:
1½ melon
300 g rucola salat
Saft af 1½ appelsin
150 g salatost
6 spsk pinjekerner
Salt og peber
Tilbehør:
Brød

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 8 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød. 

Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 12 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød. 


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 12 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 16 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 16 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 24 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Fjern melon skallen og skær melonkødet i tern. Skyl rucola og lad den dryppe af. Smag appelsinsaften til med salt og peber. Bland melon og rucola i en skål og vend appelsinsaften i blandingen. Smuldr salatosten over.
  3. Skyl, tør og hak mynte. Rør kødet med salt og rør herefter vand, hakket mynte og peber i. Form farsen med en lille ske til 24 kugler, som trykkes lidt flade. Varm olien på en pande ved god varme. Brun frikadellerne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem ca. 3 min. på hver side.
  4. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten. Sæt brødet i ovnen og lun det ca. 6 min. Server myntefrikadellerne med melonsalat og lunt brød.


Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2470 kJ (590 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 568 136 23
Kulhydrat 1013 242 41
Fedt 889 212 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Frikadeller Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu