Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
XtraRet

Urtestegt skinkemignon med chilicreme — og søde kartofler

(baseret på 155 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g søde kartofler
300 g skinkemignon
½ tsk timian
½ tsk oregano
½ chili
1 tomat
½ peberfrugt
½ skalotteløg
½ fed hvidløg
1 dl creme frisk
Babyspinat
150 g gulerod
½ spsk æbleeddike
1 spsk olivenolie
Salt og peber 

Ingredienser

600 g søde kartofler
Olie
400 g skinkemignon
1 tsk timian
1 tsk oregano
3/4 chili
1 tomat
1 peberfrugt
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1½ dl creme frisk
Babyspinat
200 g gulerod
2 tsk æbleeddike
4 tsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

800 g søde kartofler
Olie
550 g skinkemignon
1 tsk timian
2 tsk oregano
1 chili
1 tomat
1 peberfrugt
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
2 dl creme frisk
Babyspinat
350 g gulerod
1 spsk æbleeddike
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Skræl søde kartofler, skær i tynde skiver. Vend med olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir, og bag ca. 20 min til de er bløde og har fået farve.
  3. Halvér skinkemignon på langs. Gnid med olie, timian, oregano, salt og lidt peber. Brun kødet på en pande til det har en fin farve. Læg i et ovnfast fad og steg færdigt midt i ovnen i ca. 18 min, eller til kødet er gennemstegt.
  4. Skyl chili, tomat og peberfrugt, hak groft. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Steg det hele sammen på en varm stegepande med lidt olie i 4-5 min. Kom  i en skål og køl lidt af. Blend med creme frisk, smag til med lidt salt. 
  5. Skyl og tør spinat. Skræl gulerødder, lav strimler med en kartoffelskræller. Bland dressing af æbleeddike og olivenolie, smag til med salt og peber. Bland med spinat og gulerødder 
  6. Skær skinkemignon i skiver og servér med søde kartofler, chilicreme og salat. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skræl søde kartofler, skær i tynde skiver. Vend med olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir, og bag ca. 20 min til de er bløde og har fået farve.
  3. Halvér skinkemignon på langs. Gnid med olie, timian, oregano, salt og lidt peber. Brun kødet på en pande til det har en fin farve. Læg i et ovnfast fad og steg færdigt midt i ovnen i ca. 18 min, eller til kødet er gennemstegt.
  4. Skyl chili, tomat og peberfrugt, hak groft. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Steg det hele sammen på en varm stegepande med lidt olie i 4-5 min. Kom i en skål og køl lidt af. Blend med creme frisk, smag til med lidt salt.
  5. Skyl og tør spinat. Skræl gulerødder, lav strimler med en kartoffelskræller. Bland dressing af æbleeddike og olivenolie, smag til med salt og peber. Bland med spinat og gulerødder
  6. Skær skinkemignon i skiver og servér med søde kartofler, chilicreme og salat.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skræl søde kartofler, skær i tynde skiver. Vend med olie og salt. Fordel på en bageplade med bagepapir, og bag ca. 20 min til de er bløde og har fået farve.
  3. Halvér skinkemignon på langs. Gnid med olie, timian, oregano, salt og lidt peber.  Brun kødet på en pande til det har en fin farve. Læg i et ovnfast fad og steg færdigt midt i ovnen i ca. 18 min, eller til kødet er gennemstegt.
  4. Skyl chili, tomat og peberfrugt, hak groft. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Steg det hele sammen på en varm stegepande med lidt olie i 4-5 min. Kom i en skål og køl lidt af. Blend med creme frisk, smag til med lidt salt.
  5. Skyl og tør spinat. Skræl gulerødder, lav strimler med en kartoffelskræller. Bland dressing af æbleeddike og olivenolie, smag til med salt og peber. Bland med spinat og gulerødder
  6. Skær skinkemignon i skiver og servér med søde kartofler, chilicreme og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2292 kJ (548 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 648 155 28
Kulhydrat 808 193 35
Fedt 836 200 36

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu