Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskeruller med dildstegt blomkål — citronsauce og kartofler

(baseret på 58 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af ½ citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af ½ citron 
1 spsk citronsaft
600 g kartofler
½ blomkål
Olie
Salt
Dilddrys
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



Ingredienser

415 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af ½ citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af ½ citron
1 spsk citronsaft
600 g kartofler
½ blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



Ingredienser

415 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af 3/4 citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af 3/4 citron
1½ spsk citronsaft
750 g kartofler
3/4 blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



Ingredienser

550 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af 3/4 citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af 3/4 citron
1½ spsk citronsaft
750 g kartofler
3/4 blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



Ingredienser

550 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af 1 citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af 1 citron
2 spsk citronsaft
1,2 kg kartofler
1 blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.


Ingredienser

800 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af 1 citron
Dild
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af 1 citron
2 spsk citronsaft
1,2 kg kartofler
1 blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



Ingredienser

800 g skrubbe- eller rødspættefilet
Skal af 1½ citron
Citronsauce:
Hollandaise
Skal af 1 citron
3 spsk citronsaft
1,5 kg kartofler
2 blomkål
Olie
Salt
Dild
Citronbåde







Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.


Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskallen og fordel halvdelen på fisken og bland resten i hollandaisen, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad. 
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er gennembagt. 
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt). 
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt  ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min.
  3. Skyl og hak dild fint. Skyl blomkål, del i små buketter og halver disse. Skyl citron.
  4. Læg fiskefileterne på et skærebræt. Riv citronskal over dem, drys med halvdelen af den hakkede dild (gem resten til senere) og drys med salt. Rul fileterne sammen og læg i et smurt ildfast fad.
  5. Bland citronsaucen og hæld den over fiskerullerne. Bag midt i ovnen i 8-10 min, til fisken er klar.
  6. Varm olie op på en pande. Steg blomkålen ved høj varme i 5-6 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt halvdelen af den resterende hakkede dild (gem lidt dild til pynt).
  7. Drys den sidste dild over fiskerullerne, og servér med kartofler, blomkål og citronbåde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2199 kJ (526 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 717 171 33
Kulhydrat 851 203 39
Fedt 631 151 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu