Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GæsteRet

Hverdags Ramen suppe — med nudler

(baseret på 23 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g Friland koteletter (2 stk.)
Olie
Salt & Peber
2 æg - økologiske
100 g nudler
Suppen
:
1 liter boullion (2 bouillonterninger og 1 l. vand)
4 spsk soya
1 spsk fishsauce
1 spsk misopasta
Saft fra 1 lime
ca. 2 tsk ingefær
Det grønne
75 g bønnespirer
75 g babyspinatblade
3 forårsløg
200 g broccolini (asparges broccoli)
1 chili
Koriander

Ingredienser

450 g Friland koteletter (3 stk.)
Olie
Salt & Peber
3 æg - økologiske
150 g nudler
Suppen
:
1½ liter boullion (3 bouillonterninger og 1½ l. vand)
6 spsk soya
1½ spsk fishsauce
1½ spsk misopasta
Saft fra 1½ lime
ca. 3 tsk ingefær
Det grønne
115 g bønnespirer
125 g babyspinatblade
5 forårsløg
300 g broccolini (asparges broccoli)
1½ chili
Koriander

Ingredienser

600 g Friland koteletter (4 stk.)
Olie
Salt & Peber
4 æg - økologiske
200 g nudler
Suppen
:
2 liter boullion (4 bouillonterninger og 2 l. vand)
120 ml soya
2 spsk fishsauce
2 spsk misopasta
Saft fra 2 lime
ca. 4 tsk ingefær
Det grønne
150 g bønnespirer
150 g babyspinatblade
6 forårsløg
400 g broccolini (asparges broccoli)
2 chili
Koriander 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med grøntsagerne: Skyl og tør dem og skær forårsløg i ringe, broccolini i mundrette stykker og hak chili fint, efter at kerner og frøvægge er fjernet. Skræl og riv ingefæren fint. Varm bouillonen godt op, smag til med soya, fishsauce, miso, lime og ingefær.
  2. Bring vand i kog i en gryde, tilsæt nudler og kog efter anvisningen på pakken, Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand, sæt til side.
  3. Læg æggene i en lille gryde, dækket med koldt vand, bring i kog og kog 7 min.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 4 - 5 min. på hver side.Skær kødet i tynde strimler. 
  5. Anret dine grøntsager fint i bunden af en dyb tallerken eller en skål sammen med en portion nudler, et hårdkogt æg og fine strimler kød. Hæld suppen på og lad det trække et minuts tid, drys frisk koriander over og server.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med grøntsagerne: Skyl og tør dem og skær forårsløg i ringe, broccolini i mundrette stykker og hak chili fint, efter at kerner og frøvægge er fjernet. Skræl og riv ingefæren fint. Varm bouillonen godt op, smag til med soya, fishsauce, miso, lime og ingefær.
  2. Bring vand i kog i en gryde, tilsæt nudler og kog efter anvisningen på pakken, Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand, sæt til side.
  3. Læg æggene i en lille gryde, dækket med koldt vand, bring i kog og kog 7 min.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 4 - 5 min. på hver side.Skær kødet i tynde strimler. 
  5. Anret dine grøntsager fint i bunden af en dyb tallerken eller en skål sammen med en portion nudler, et hårdkogt æg og fine strimler kød. Hæld suppen på og lad det trække et minuts tid, drys frisk koriander over og server.


Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Start med grøntsagerne: Skyl og tør dem og skær forårsløg i ringe, broccolini i mundrette stykker og hak chili fint efter at kerner og frøvægge er fjernet. Skræl og riv ingefæren fint. Varm bouillonen godt op, smag til med soya, fishsauce, miso, lime og ingefær.
  2. Bring vand i kog i en gryde, tilsæt nudler og kog efter anvisningen på pakken, Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand, sæt tilside.
  3. Læg æggene i en lille gryde, dækket med koldt vand, bring i kog og kog 7 min.
  4. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med lidt salt og peber. Varm olie på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige. 4 - 5 min.på hver side.Skær kødet i tynde strimler. 
  5. Anret dine grøntsager fint i bunden af en dyb tallerken eller en skål sammen med en portion nudler, et hårdkogt æg og fine strimler kød. Hæld suppen på og lad det trække et minuts tid, drys frisk koriander over og server.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3013 kJ (720 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 986 236 33
Kulhydrat 974 233 32
Fedt 1053 252 35

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Opskrifter med pasta Suppe

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu