Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Gambas med paprikakartofler og aioli

(baseret på 210 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 peberfrugt
500 g kartofler
2 tsk paprika
Salt
200 g kæmperejer
1 fed hvidløg
½ chili
Olie
Persille
Skal af ½ citron + citronbåde
125 g cherrytomater
2 æg
Aioli:
1 fed hvidløg
2 spsk mayonnaise
1 dl creme frisk

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

1 peberfrugt
750 g kartofler
Olie
3 tsk paprika
Salt
300 g kæmperejer
1½ fed hvidløg
¾ chili
Persille
Skal af ¾ citron + citronbåde
175 g cherrytomater
3 æg
Aioli:
1½ fed hvidløg
3 spsk mayonnaise
1½ dl creme frisk

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

2 peberfrugter
1 kg kartofler
4 tsk paprika
Salt
400 g kæmperejer
2 fed hvidløg
1 chili
Olie
Persille
Skal af 1 citron + citronbåde
250 g cherrytomater
4 æg
Aioli:
2 fed hvidløg
4 spsk mayonnaise
2 dl creme frisk

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl og halver peberfrugt, skær i strimler. Læg bagepapir på en bageplade. Bland peberfrugt, kartofler, olie, paprika og salt. Fordel på bagepladen og sæt i ovnen. Bag i ca. 25 min. 
  2. Sæt æg over i koldt vand. Bring i kog, kog ca. 7 min. 
  3. Pil og pres hvidløg. (OBS noget af hvidløget skal gemmes til rejerne). Bland hvidløg, mayonnaise og creme frisk, lad trække til resten af retten er færdig. 
  4. Skyl persille, chili og tomater. Hak persille groft. Halver tomaterne. Skær chili i mindre tern (TIP: Fjern frø og frøstængler hvis du vil have retten mindre stærk). 
  5. Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med 1 fed hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet citronskal og halvdelen af persillen (Gem resten til kartoflerne). Skær citronen i både.
  6. Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Server rejerne med bagte kartofler, aioli og citronbåde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl og halver peberfrugt, skær i strimler. Læg bagepapir på en bageplade. Bland peberfrugt, kartofler, olie, paprika og salt. Fordel på bagepladen og sæt i ovnen. Bag i ca. 25 min.
  2. Sæt æg over i koldt vand. Bring i kog, kog ca. 7 min.
  3. Pil og pres hvidløg. (OBS noget af hvidløget skal gemmes til rejerne). Bland hvidløg, mayonnaise og creme frisk, lad trække til resten af retten er færdig.
  4. Skyl persille, chili og tomater. Hak persille groft. Halver tomaterne. Skær chili i mindre tern (TIP: Fjern frø og frøstængler hvis du vil have retten mindre stærk).
  5. Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med 1 fed hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet citronskal og halvdelen af persillen (OBS Gem resten til kartoflerne). Skær citronen i både.
  6. Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Server rejerne med bagte kartofler, aioli og citronbåde.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Skyl og halver peberfrugt, skær i strimler. Læg bagepapir på en bageplade. Bland peberfrugt, kartofler, olie, paprika og salt. Fordel på bagepladen og sæt i ovnen. Bag i ca. 25 min.
  2. Sæt æg over i koldt vand. Bring i kog, kog ca. 7 min.
  3. Pil og pres hvidløg. (OBS noget af hvidløget skal gemmes til rejerne). Bland hvidløg, mayonnaise og creme frisk, lad trække til resten af retten er færdig.
  4. Skyl persille, chili og tomater. Hak persille groft. Halver tomaterne. Skær chili i mindre tern (TIP: Fjern frø og frøstængler hvis du vil have retten mindre stærk).
  5. Varm olie op på en pande. Steg rejerne ved høj varme med 1 fed hvidløg og chili i 1-2 min. Læg rejerne over i en skål, bland med fintrevet citronskal og halvdelen af persillen (OBS Gem resten til kartoflerne). Skær citronen i både.
  6. Bland de bagte kartofler med resten af persillen og tomaterne. Pil æg, skær i både og fordel over kartoflerne. Server rejerne med bagte kartofler, aioli og citronbåde. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2207 kJ (527 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 539 129 24
Kulhydrat 883 211 40
Fedt 785 188 36

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu