Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vinen til maden

2015 Vaca Club, Malbec, Mendoza, Argentina

Ingredienser

6 flasker 2015 Vaca Club, Malbec, Mendoza, Argentina

Argentina er indbegrebet af store bøffer, asado og i det hele taget alt godt fra grillen. Under vores sidste besøg i Mendoza blev et af måltiderne indtaget på Vaca Club. En kæde af slagtere og bistroer med focus på bøffer i den rigtige kvalitet og ikke mindst rigtige størrelse.

Vi bestilte huset's rødvin, lydende samme navn som restauranten, Vaca Club. En saftig og kraftig Malbec, der fint ledsagede den megen kød og kun få grønsager. Sådan er det i Argentina. Efterfølgende fandt vi frem til vinproducenten og da både pris og kvalitet var i harmoni, besluttede vi os for at det skulle være sommerens grill-vin.
 
Som sagt er den fra Argentina, nærmere bestemt Maipu i Mendoza. Det er et af de områder, der i nyere tid har overrasket mest. Og de vil føre sig frem endnu mere i fremtiden.

Signaturdruen er Malbec. Det er primært den der plantes i Mendoza i dag. For tredive år siden rev de den op plantede druer der gav et stort udbytte og som kunne drikkes med det samme. Det var det behov hjemmemarkedet havde.


Men da man i slutningen af 1900-tallet fornemmede at eksportmarkederne var begyndt at vise interesse for argentinsk vin, og at det først og fremmest var Malbec de spurgte efter, blev druen genplantet.

En ny generation af vinmagere viste vejen til den internationale top. Det tiltrak viden fra hele verden. I dag regnes Malbec fra Mendoza som toppen af det man kan nå. I virkeligheden er det en gammel Bordeaux drue. Men den gav kun et tilfredsstillende resultat i meget solrige år. Og dem har man for få af på de kanter. Mendoza kan derimod tilbyde 300 solskinsdage om året og varme nok til at fuldmodne druerne.

Vaca Club kommer fra en familieejendom der blev grundlagt for 35 år siden. Der hører 100 hektar til vingården. Man vil have tæt kontakt til hele høsten, derfor vil man ikke have mere jord. Man vil konkurrere på kvalitet til fornuftige priser.

Vaca Club Malbec fremtræder med en dyb violet farve ren og brillant. Saftig og frugtig intens mættet, et pift af kirsebær, blommer og solbær. Rank og tør med en fin rund blød fylde. Modne tanniner og en frisk, livlig syre.

Tilberedning

Tips til servering
Vaca betyder kvæg, så nyd vinen til alt godt oksekød fra grillen.

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu