Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Fiskeburger med sesamstegt mørksej — og tartarsauce

(baseret på 173 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g mørksej
Olie
Sesamfrø
2 burgerboller
Salat
½ agurk
1/4 rødløg
1-2 gulerødder
Tatarsauce:
1 tsk rødløg
1 drueagurk
1 spsk mayonnaise
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.
 

Ingredienser

415 g mørksej
Olie
Sesamfrø
2 burgerboller
Salat
½ agurk
1/4 rødløg
1-2 gulerødder
Tatarsauce:
1 tsk rødløg
1 drueagurk
1 spsk mayonnaise
1 dl creme frisk 9%
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

415 g mørksej
Olie
Sesamfrø
3 burgerboller
Salat
½ agurk
½ rødløg
200 g gulerødder
Tatarsauce:
1½ tsk rødløg
1½ drueagurk
1 spsk mayonnaise
1½ dl creme frisk
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej 
Olie
Sesamfrø
3 burgerboller
Salat
½ agurk
½ rødløg
200 g gulerødder
Tatarsauce:
1½ tsk rødløg
1½ drueagurk
1 spsk mayonnaise
1½ dl creme frisk
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

550 g mørksej
Olie
Sesamfrø
4 burgerboller
Salat
1 agurk
3/4 rødløg
350 g gulerødder
Tatarsauce:
2 tsk rødløg
2 drueagurker
2 spsk mayonnaise
2 dl creme frisk
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej 
Olie
Sesamfrø
4 burgerboller
Salat
1 agurk
3/4 rødløg
350 g gulerødder
Tatarsauce:
2 tsk rødløg
2 drueagurker
2 spsk mayonnaise
2 dl creme frisk
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

825 g mørksej 
Olie
Sesamfrø
6 burgerboller
Salat
1½ agurk
3/4 rødløg
500 g gulerødder
Tatarsauce:
2 tsk rødløg
3 drueagurk
3 spsk mayonnaise
3 dl creme frisk
Salt og peber


Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3.  Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs.
  4. Skræl gulerod og skær den i stænger på 1x5 cm. Rist dem på en pande i lidt olie elelr smør så de får lidt farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter. 
  5. Varm også lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6.  Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstave til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs. 
  4. Skræl gulerod og skær den i stave på 1x5 cm og steg dem på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter.
  5. Varm også lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodstave til-


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs. 
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave på 1x5 cm og rist på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter.
  5. Varm også lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstavene til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs. 
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave på 1x5 cm og rist på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter.
  5. Varm lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstavene til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs. 
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave på 1x5 cm og rist på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter.
  5. Varm lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstavene til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs. 
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave på 1x5 cm og rist på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter.
  5. Varm lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstavene til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Pil og hak rødløg fint - husk at det skal bruges to steder. Hak drueagurk og dild groft.
  2. Til tartarsaucen vendes rødløg, drueagurk, mayonnaise og creme frisk. Smag til med salt og peber. Sæt tartarsaucen på køl til den skal bruges.
  3. Skyl og del salaten. Skyl agurken, del i 10 cm lange stykker og skær i tynde skiver på langs.
  4. Skræl gulerødder og skær dem i stave på 1x5 cm og rist på en pande i lidt olie eller smør til de får farve men stadig har bid ca. 3-4 minutter. 
  5. Varm lidt olie op på en pande. Skær fisken i passende stykker, krydr godt med salt og peber og vend stykkerne i sesam. Steg fisken på den varme pande i 2-3 min. på hver side. 
  6. Rist burgerbollerne på en brødrister, smør dem med tartarsaucen, og byg en burger med fisk og grønt. Server gulerodsstavene til.


Opskriften er venligt udlånt af Fiskebranchen

Næringsindhold pr. person

Energi: 2688 kJ (642 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 729 174 27
Kulhydrat 1161 277 43
Fedt 798 191 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu