Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Laks med rodfrugter, hollandaise og salat

(baseret på 114 kunders bedømmelse)

Ingredienser

750 g laks med rodfrugter og hollandaise
Salatmix
Dressing - creme fraiche

Ingredienser

1125 g laks med rodfrugter og hollandaise
Salatmix
Dressing - creme fraiche

Ingredienser

2 x 750 g laks med rodfrugter og hollandaise
Salatmix
Dressing - creme fraiche

Ingredienser

2250 g laks med rodfrugter og hollandaise
Salatmix
Dressing - creme fraiche

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering.

Tilberedningstid
:: ca. 20 min. (når ovnen er varm)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Fjern folien fra fiskebakken. Fordel saucen over fisk og rodfrugter. Sæt fiskebakken i ovnen og bag den i 20 min.
3. Skyl imens salaten og anret den i en skål og dryp dressingen over.
4. Server fisk med rodfrugter og hollandaise sammen med salaten. 

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering.

Tilberedningstid
:: ca. 20 min.(når ovnen er varm)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Fjern folien fra fiskebakken. Fordel saucen over fisk og rodfrugter. Sæt fiskebakken i ovnen og bag den i 20 min.
3. Skyl imens salaten og anret den i en skål og dryp dressingen over.
4. Server fisk med rodfrugter og hollandaise sammen med salaten. 

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering.

Tilberedningstid
:: ca. 20 min. (når ovnen er varm)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Fjern folien fra fiskebakkerne. Fordel saucen over fisk og rodfrugter. Sæt fiskebakkerne i ovnen og bag den i 20 min.
3. Skyl imens salaten og anret den i en skål og dryp dressingen over.
4. Server fisk med rodfrugter og hollandaise sammen med salaten. 

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader. 
Den skal tilberedes senest dagen efter levering.

Tilberedningstid
:: ca. 20 min. (når ovnen er varm)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Fjern folien fra fiskebakken. Fordel saucen over fisk og rodfrugter. Sæt fiskebakken i ovnen og bag den i 20 min.
3. Skyl imens salaten og anret den i en skål og dryp dressingen over.
4. Server fisk med rodfrugter og hollandaise sammen med salaten. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu