Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Indisk curry med blomkål — kikærter og naanbrød

(baseret på 160 kunders bedømmelse)

Ingredienser

Ingefær
½ løg
1 fed hvidløg
½ chili
175 g gulerødder
1 bagekartoffel
½ blomkål
Olie
1 spsk tomatpuré
1½ tsk spidskommen
2 tsk karry
¾ tsk salt
2½ dl vand
½ grøntsags bouillonterning
1 spsk honning
1 dåse kikærter
Koriander
Naanbrød
Creme frisk

Ingredienser

Ingefær
¾ løg
2 fed hvidløg
¾ chili
250 g gulerødder
2 bagekartofler
½ blomkål
Olie
1½ spsk tomatpuré
2 tsk spidskommen
1 spsk karry
¾ tsk salt
3½ dl vand
¾ grøntsags bouillonterning
1½ spsk honning
1½ dåse kikærter
Koriander
Naanbrød
Creme frisk

Ingredienser

Ingefær
1 løg
3 fed hvidløg
1 chili
350 g gulerødder
3 bagekartofler
1 blomkål
Olie
2 spsk tomatpuré
1 spsk spidskommen
1½ spsk karry
1 tsk salt
5 dl vand
1 grøntsags bouillonterning
2 spsk honning
2 dåser kikærter
Koriander
Naanbrød
Creme frisk

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl ingefær og hak fint. Pil løg og hvidløg, hak fint. Skyl chili og hak fint, fjern evt. kerner og frøvægge, hvis du ønsker retten mindre stærk. 
  2. Skræl gulerødder og kartofler, skær i grove tern. Skyl blomkål, skær i buketter. 
  3. Varm olie op i en stor gryde. Steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
  4. Tilsæt tomatpuré, spidskommen, karry og salt. Steg i yderligere 1 min. 
  5. Tilsæt vand, bouillonterning og honning. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min. 
  6. Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander som drys til retten). 
  7. Lun naanbrødene på en brødrister evt pensl med lidt vand inden de lunes.
  8. Drys den indiske curry med koriander, og servér med lune naanbrød og creme frisk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl ingefær og hak fint. Pil løg og hvidløg, hak fint. Skyl chili og hak fint, fjern evt. kerner og frøvægge, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Skræl gulerødder og kartofler, skær i grove tern. Skyl blomkål, skær i buketter.
  3. Varm olie op i en stor gryde. Steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
  4. Tilsæt tomatpuré, spidskommen, karry og salt. Steg i yderligere 1 min.
  5. Tilsæt vand, bouillonterning og honning. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min.
  6. Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander som drys til retten).
  7. Lun naanbrødene på en brødrister pensl evt. med lidt vand inden de lunes.
  8. Drys den indiske curry med koriander, og servér med lune naanbrød og creme frisk.

Tilberedning – ca. 40 min.

  1. Skræl ingefær og hak fint. Pil løg og hvidløg, hak fint. Skyl chili og hak fint, fjern evt. kerner og frøvægge, hvis du ønsker retten mindre stærk.
  2. Skræl gulerødder og kartofler, skær i grove tern. Skyl blomkål, skær i buketter.
  3. Varm olie op i en stor gryde. Steg alle grøntsagerne i 1-2 min.
  4. Tilsæt tomatpuré, spidskommen, karry og salt. Steg i yderligere 1 min.
  5. Tilsæt vand, bouillonterning og honning. Lad retten småkoge under låg i 8-10 min.
  6. Hæld væden fra kikærterne. Hak koriander. Bland kikærter og koriander i retten (Gem lidt koriander som drys til retten).
  7. Lun naanbrødene på en brødrister pensl evt. med lidt vand inden de lunes.
  8. Drys den indiske curry med koriander, og servér med lune naanbrød creme frisk.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2800 kJ (669 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 356 85 13
Kulhydrat 1590 380 57
Fedt 854 204 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Indisk mad Vegetar-opskrifter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu