Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Cremet ananas pande med stegte grøntsager — og ris

(baseret på 140 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
1 spsk olie
½ broccoli
½ rødløg
½ peberfrugt
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
1 tsk olie
275 g fadkoteletter
1 lille dåse ananas med væde
2 tsk sojasauce
1 dl madlavningsfløde
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

175 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
1 spsk olie
½ broccoli
½ rødløg
½ peberfrugt
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
1 tsk olie
415 g fadkoteletter
1 lille dåse ananas med væde
2 tsk sojasauce
1 dl madlavningsfløde
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

275 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
1½ spsk olie
3/4 broccoli
3/4 rødløg
3/4 peberfrugt
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
3/4 spsk olie
415 g fadkoteletter
3/4 dåse ananas med væde
1 spsk sojasauce
1½ dl madlavningsfløde
1½ tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

275 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
1½ spsk olie
3/4 broccoli
3/4 rødløg
3/4 peberfrugt
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
3/4 spsk olie
550 g fadkoteletter
3/4 dåse ananas med væde
1 spsk sojasauce
1½ dl madlavningsfløde
1½ tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

350 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
2 spsk olie
1 broccoli
1 rødløg
1 peberfrugt
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
1 spsk olie
550 g fadkoteletter
1 dåse ananas med væde
1½ spsk sojasauce
2 dl madlavningsfløde
2 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

350 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
2 spsk olie
1 broccoli
1 rødløg
1 peberfrugt
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
1 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
1 spsk olie
830 g fadkoteletter
1 dåse ananas med væde
1½ spsk sojasauce
2 dl madlavningsfløde
2 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Ingredienser

500 g basmatiris
Grøntsagsblanding:
2½ spsk olie
2 broccoli
1½ rødløg
1½ peberfrugt
4½ fed hvidløg / 1½ solo hvidløg 
3 tsk frisk revet ingefær
Salt og peber
Cremet ananas pande:
2½ tsk olie
830 g fadkoteletter
2 dåser ananas med væde
2 spsk sojasauce
2½ dl madlavningsfløde
1½ tsk frisk revet ingefær
Salt og peber

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den, HUSK du skal bruge den to steder i retten.
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min.. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet, rør rundt og lad det småkoge 3-4 min til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den, HUSK du skal bruge den to steder i retten.
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min.. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet, rør rundt og lad det småkoge 3-4 min til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den. HUSK du skal bruge den to steder i retten. 
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den. HUSK du skal bruge den to steder i retten.
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5.  Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den. HUSK du skal bruge den to steder i retten. 
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den. HUSK du skal bruge den to steder i retten.
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet og lad det småkoge 3-4 min. til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Sluk og lad risene trække under låg indtil retten er færdig.
  2. Skyl grøntsagerne. Del broccoli i buketter og skær stammen i tynde skiver. Pil rødløg og skær i tynde både. Fjern kernehus og skær peberfrugt i strimler. Skræl ingefær og riv den, HUSK du skal bruge den to steder i retten.
  3. Varm en pande godt op med olie. Steg broccoli, rødløg og peberfrugt ved høj varme med hvidløg og ingefær i 4-5 min.. Smag til med lidt salt og peber og sæt grøntsagerne til side på en tallerken.
  4. Varm olie op på en dyb pande og brun kødet på begge sider. Hæld ananas med væde, sojasauce, fløde og ingefær på panden til kødet, rør rundt og lad det småkoge 3-4 min til kødet er gennemstegt. Smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede ananas pande med ris og grøntsager. TIP: Du kan evt blande grøntsagerne med koteletter og ananassauce inden servering.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2311 kJ (552 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 658 157 28
Kulhydrat 1096 262 47
Fedt 557 133 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu