Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Grillet kyllingekebab i tortilla — med hummus

(baseret på 200 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 træspyd
275 g kyllingeinderfilet
1 spsk gyros krydderi
½ tsk paprika
1 spsk olie
Salt og peber
Hummus:
½ dåse kikærter
½ fed hvidløg 
1/4 dl olivenolie
Saft af 1/4 citron
1 tsk paprika
1 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
4 tortillawraps
2 tomater
Salat
1 dl yoghurt 

Ingredienser

4 træspyd
450 g kyllingeinderfilet
1 spsk gyros krydderi
½ tsk paprika
1 spsk olie
Salt og peber
Hummus:
½ dåse kikærter
½ fed hvidløg 
1/4 dl olivenolie
Saft af 1/4 citron
1 tsk paprika
1 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
4 tortillawraps
2 tomater
Salat
1 dl yoghurt

Ingredienser

6 træspyd
450 g kyllingeinderfilet
1½ spsk gyros krydderi
½ tsk paprika
1½ spsk olie
Salt og peber
Hummus:
3/4 dåse kikærter
1 fed hvidløg 
½ dl olivenolie
Saft af 1/4 citron
1 tsk paprika
1 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
6 tortillawraps
3 tomater
Salat
1½ dl yoghurt

Ingredienser

6 træspyd
550 g kyllingeinderfilet
1½ spsk gyros krydderi
½ tsk paprika
1½ spsk olie
Salt og peber
Hummus:
3/4 dåse kikærter
1 fed hvidløg
½ dl olivenolie
Saft af 1/4 citron
1 tsk paprika
1 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
6 tortillawraps
3 tomater
Salat
1½ dl yoghurt

Ingredienser

8 træspyd
550 g kyllingeinderfilet
2 spsk gyros krydderi
1 tsk paprika
2 spsk olie
Salt og peber
Hummus:
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg 
3/4 dl olivenolie
Saft af ½ citron
2 tsk paprika
2 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
8 tortillawraps
4 tomater
Salat
2 dl yoghurt

Ingredienser

8 træspyd
900 g kyllingeinderfilet
2 spsk gyros krydderi
1 tsk paprika
2 spsk olie
Salt og peber
Hummus:
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg 
3/4 dl olivenolie
Saft af ½ citron
2 tsk paprika
2 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
8 tortillawraps
4 tomater
Salat
2 dl yoghurt

Ingredienser

12 træspyd
900 g kyllingeinderfilet
3 spsk gyros krydderi
1 tsk paprika
2½ spsk olie
Salt og peber
Hummus:
1½ dåse kikærter
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
½ dl olivenolie
Saft af 3/4 citron
3 tsk paprika
3 tsk tahin - sesampasta
Evt. lidt vand
Tilbehør:
12 tortillawraps
6 tomater
Salat
3 dl yoghurt

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand. 
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op. 
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand. 
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt. 

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria
 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd grill (eller ovn på 225 grader). Læg træspyddene i vand.
  2. Bland gyros krydderi, paprika og olie. Marinér kyllingen i blandingen i en frostpose. Lad trække, mens grill/ovn varmer op.
  3. Sæt kyllingen på spyddene, grill ved høj direkte varme, til de har en sprød skorpe på alle sider. Flyt dem over på indirekte varme og grill videre i 4-5 min. på hver side. Laves de i ovn skal de have ca. 7 min. på hver side, 14 min. i alt.
  4. Hæld vand fra kikærterne. Blend kikærter, olivenolie, citronsaft, hvidløg, paprika og tahin godt sammen. Smag til med salt og peber. Fortynd evt. med lidt vand.
  5. Skyl grøntsagerne, skær i mindre stykker. Pak tortillaerne ind i stanniol, lun dem kort på grillen ved indirekte varme eller i ovnen.
  6. Server spyddene med hummus, tortillaer, grøntsager og yoghurt.

Opskriften er venligst udlånt af Santa Maria

Næringsindhold pr. person

Energi: 2582 kJ (617 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 757 181 29
Kulhydrat 826 197 32
Fedt 999 239 39

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Mexicansk mad Opskrifter med kylling Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu