Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Vegetar

Stir-fry veggie style med grillost

(baseret på 94 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g basmatiris
175 g haloumi grill ost 
Chiliflager
½ broccoli
½ squash
1 peberfrugt
1½ fed hvidløg 
Frisk ingefær
Saft fra ½ lime
1 spsk sesamolie
1 spsk soja + til dryppelse
Salt og peber
Frisk koriander

Ingredienser

300 g basmatiris
250 g haloumi grill ost 
Chiliflager
3/4 broccoli
3/4 squash
1½ peberfrugt
2 fed hvidløg 
Frisk ingefær
Saft fra 3/4 lime
1½ spsk sesamolie
1½ spsk soja + til dryppelse
Salt og peber
Frisk koriander

Ingredienser

400 g basmatiris
350 g haloumi grill ost
Chiliflager
1 broccoli
1 squash
2 peberfrugter
3 fed hvidløg 
Frisk ingefær
Saft fra 1 lime
2 spsk sesamolie
2 spsk soja + til dryppelse
Salt og peber
Frisk koriander

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring ris tilsat 3½ dl vand og ½ tsk salt i kog. Lad dem koge 12 min. under låg for meget svag varme, sluk og lad dem derpå trække, til resten af retten er færdig.
  2. Skyl alle grøntsagerne. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver, del squash på langs og skær den i skiver på ca ½ cm. Fjerne kernerne og skær peberfrugten i tynde strimler. Riv ingefær og hak hvidløg fint. Skær osten i tern på 2x2 cm. 
  3. Varm en wok eller en dyb pande godt op, tilsæt sesamolie når den er varm og herefter hvidløg og ingefær. Lad det svitse et øjeblik og skru ned for wokken inden osten tilsættes - det skal stege, ikke branke. Steg et par minutter til osten er gylden på alle sider. Drys med chiliflager efter smag og behag.
  4. Kom broccoli, peberfrugt og squash ved og lad det lynstege et par minutter under omrøring. Tilsæt limesaft og soja (GEM resten til at dryppe med) og smag til med salt og peber. Vend det yderligere i et par minutter, grøntsagerne skal have bid.
  5. Drys hakket koriander på retten og server den med ris og sojasauce til at dryppe over. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring ris tilsat 5 dl vand og ½ tsk salt i kog. Lad det koge 12 min. under låg for meget svag varme, sluk og lad dem derpå trække til resten af retten er færdig.
  2. Skyl alle grøntsagerne. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver, del squash på langs og skær den i skiver på ca ½ cm. Fjerne kernerne og skær peberfrugterne i tynde strimler. Riv ingefær og hak hvidløg fint. Skær osten i tern på 2x2 cm. 
  3. Varm en wok eller en dyb pande godt op, tilsæt sesamolie, når den er varm og herefter hvidløg og ingefær. Lad det svitse et øjeblik og skru ned for wokken inden osten tilsættes - det skal stege, ikke branke. Steg et par minutter til osten er gylden på alle sider. Drys med chiliflager efter smag og behag.
  4. Kom broccoli, peberfrugt og squash ved og lad det lynstege et par minutter under omrøring. Tilsæt limesaft og soja (GEM resten til at dryppe med) og smag til med salt og peber. Vend det yderligere i et par minutter, grøntsagerne skal have bid.
  5. Drys hakket koriander på retten og server den med ris og sojasauce til at dryppe over. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Bring ris tilsat 7 dl vand og ½ tsk salt i kog. Lad dem koge 12 min. under låg for meget svag varme, sluk og lad dem derpå trække til resten af retten er færdig.
  2. Skyl alle grøntsagerne. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver, del squash på langs og skær den i skiver på ca ½ cm. Fjerne kernerne og skær peberfrugterne i tynde strimler. Riv ingefær og hak hvidløg fint. Skær osten i tern på 2x2 cm. 
  3. Varm en wok eller en dyb pande godt op, tilsæt sesamolie når den er varm og herefter hvidløg og ingefær. Lad det svitse et øjeblik og skru ned for wokken inden osten tilsættes - det skal stege, ikke branke. Steg et par minutter, til osten er gylden på alle sider. Drys med chiliflager efter smag og behag.
  4. Kom broccoli, peberfrugt og squash ved og lad det lynstege et par minutter under omrøring. Tilsæt limesaft og soja (GEM resten til at dryppe med) og smag til med salt og peber. Vend det yderligere i et par minutter, grøntsagerne skal have bid.
  5. Drys hakket koriander på retten og server den med ris og sojasauce til at dryppe over. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 3010 kJ (719 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 877 210 29
Kulhydrat 1647 394 55
Fedt 486 116 16

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu