Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Nudelsalat med hakket kylling — og grøntsager

(baseret på 107 kunders bedømmelse)

Ingredienser

75 g glasnudler
300 g hakket kylling
½ broccoli
1 fed hvidløg
½ lime
½ chili
1½-2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
75 g slikærter
3 spsk sød chilisauce
½ spsk olie
½ tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts 
Tilbehør:
2 spsk sød chilisauce


Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

75 g glasnudler
400 g hakket kylling
½ broccoli
1 fed hvidløg
½ lime
½ chili
1½-2 spsk fiskesauce
75 g slikærter
3 spsk sød chilisauce
½ spsk olie
½ tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts 
Tilbehør:
2 spsk sød chilisauce

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

125 g glasnudler
400 g hakket kylling
3/4 broccoli
1½ fed hvidløg
1 lime
3/4 chili
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
100 g slikærter
4 spsk sød chilisauce
3/4 spsk olie
3/4 tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts 
Tilbehør:
3 spsk sød chilisauce


Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

125 g glasnudler
600 g hakket kylling
3/4 broccoli
1½ fed hvidløg
1 lime
3/4 chili
2 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
100 g slikærter
4 spsk sød chilisauce
3/4 spsk olie
3/4 tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts
Tilbehør:
3 spsk sød chilisauce


Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

150 g glasnudler
600 g hakket kylling
1 broccoli
2 fed hvidløg
2 lime
1 chili
3 spsk fiskesauce (indeholer spor af skaldyr)
150 g slikærter
4 spsk sød chilisauce
1 spsk olie
1 tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts 
Tilbehør:
3/4 dl sød chilisauce


Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

150 g glasnudler
800 g hakket kylling
1 broccoli
2 fed hvidløg
2 lime
1 chili
3 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
150 g slikærter
4 spsk sød chilisauce
1 spsk olie
1 tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts
Tilbehør:
3/4 dl sød chilisauce

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Ingredienser

200 g glasnudler
800 g hakket kylling
2 broccoli
3 fed hvidløg
2 lime (saft)
1½ chili
4 spsk fiskesauce (indeholder spor af skaldyr)
200 g slikærter
6 spsk sød chilisauce
1½ spsk olie
1½ tsk sukker
Salt & peber
Mynte
Peanuts 
Tilbehør:
1 dl sød chilisauce

Frys kødet ned hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra ½ lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra ½ lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 4 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra 1 lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 minutter af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra 1 lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål.Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min.til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 4 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra 2 lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 3 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra 2 lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog letsaltet vand i en stor gryde. Læg nudlerne i vandet. Fjern gryden fra varmen, sæt den til side, læg låg på og lad nudlerne stå i ca. 5 min. til de er møre. Hæld dem i en si og skyl dem under koldt vand.
  2. Hak hvidløg og chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner fra chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk). Del broccolien i små buketter og skær stokken i meget tynde skiver. Hak mynte og peanuts. 
  3. Varm olien op i en wok, sauterpande eller dyb pande. Tilsæt kødet og vend det, til det skiller ad og ændrer farve. Tilsæt hvidløg, chili og broccoli og steg det hele nogle minutter ved stærk varme. Kom evt. lidt vand ved.
  4. Tilsæt 6 spsk sød chilisauce (OBS. Gem resten til senere) og saft fra 2 lime. Smag til med sukker og fiskesace og lad retten stege 3-4 min. mere. Steg slikærterne med de sidste 2 min. af stegetiden. Smag til sidst til med salt og peber. 
  5. Bland nudler med kød og grøntsager enten i panden eller i en skål. Mix det godt og drys med mynte og peanuts. Server retten med resten af den søde chilisauce. 

    Opskriften er venligst udlånt af VoresMad.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 1850 kJ (442 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 444 106 24
Kulhydrat 1092 261 59
Fedt 314 75 17

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med kylling

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu