Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Verden

Sautéskiver a la Peking — med appelsinsalat

(baseret på 124 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g sautéskiver af svinefilet
175 g basmatiris
4 spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
1 forårsløg
½ agurk
Appelsinsalat:
1 spsk sesamfrø
Salat
1 appelsin
Saft af ½ appelsin
1 spsk olie
Salt og peber

Ingredienser

415 g sautéskiver af svinefilet
175 g basmatiris
4 spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
1 forårsløg
½ agurk
Appelsinsalat:
1 spsk sesamfrø
Salat
1 appelsin
1 spsk olie
Saft af ½ appelsin
Salt og peber

Ingredienser

415 g sautéskiver af svinefilet
250 g basmatiris
5½ spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
1 forårsløg
½ agurk
Appelsinsalat:
1½ spsk sesamfrø
Salat
1 appelsin
1½ spsk olie
Saft af ½ appelsin
Salt og peber

Ingredienser

550 g sautéskiver af svinefilet
250 g basmatiris
5½ spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
1 forårsløg
½ agurk
Appelsinsalat:
1½ spsk sesamfrø
Salat
1 appelsin
1½ spsk olie
Saft af ½ appelsin
Salt og peber

Ingredienser

550 g sautéskiver af svinefilet
350 g basmatiris
8 spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
2 forårsløg
1 agurk
Appelsinsalat:
2 spsk sesamfrø
Salat
2 appelsiner
2 spsk olie
Saft af ½ appelsin
Salt og peber

Ingredienser

750 g sautéskiver af svinefilet
350 g basmatiris
8 spsk hoisinsauce
½ appelsin - skal og saft
½ dl vand
Salt og peber
2 forårsløg
1 agurk
Appelsinsalat:
2 spsk sesamfrø
Salat
2 appelsiner
2 spsk olie
Saft af ½ appelsin
Salt og peber

Ingredienser

750 g sautéskiver af svinefilet
500 g basmatiris
10 spsk hoisinsauce
1 appelsin - skal og saft
2 dl vand
Salt og peber
3 forårsløg
2 agurker
Appelsinsalat:
3 spsk sesamfrø
Salat
2 appelsiner
3 spsk olie
Saft af 1 appelsin
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen. 
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog ris i 1 l .vand tilsat 1½ tsk salt i 12 min. Lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen.
  3. Rist sesamfrø på en tør pand, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af appelsinen så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland olie og appelsinsaft til salaten, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet bland appelsinsaft og vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  8. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2335 kJ (558 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 607 145 26
Kulhydrat 1097 262 47
Fedt 631 151 27

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu