Sautéskiver a la Peking med appelsinsalat
30
5 dages holdbarhed

Sautéskiver a la Peking med appelsinsalat

De tynde skiver af svinekamfilet får en skøn smag med hoisin sauce og appelsin. Her serveres de med en frisk appelsinsalat, ris og snittet grønt.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Hoisinsauce (Gluten, Soja, Sesamfrø, Hvede)
4 spsk
Appelsin
2 stk
Sautéskiver af svinefilet
275 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Icebergsalat
½ stk
Forårsløg
1 stk
Agurk
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 837 kcal
  • Fedt 13 g
  • Kulhydrater 134 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt 200 g ris over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt. Når vandet koger lægges låg på og koges i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarme til resten af retten er klar.
  2. Bland 4 spsk hoisinsauce og revet skal af ½ appelsin i en skål, vend sautéskiverne godt rundt i saucen. 
  3. Rist 1 spsk sesamfrø på en tør pande, til de begynder at poppe. Tag dem af og tør panden af.
  4. Skyl og snit salat. Skær skrællen af 1 appelsin så du også får det hvide af. Skær appelsinen i tynde skiver, læg oven på salaten.
  5. Bland 1 spsk olie og saft fra ½ appelsin, smag til med salt og peber. Hæld over salaten og drys de ristede sesamfrø over.
  6. Skyl og snit forårsløg og skær agurk i tynde stave, ca. 5 cm lange.
  7. Varm panden godt op ved høj varme. Læg sautéskiverne på panden, de skal blot have 1 min på hver side. Gem skålen fra kødet og bland saft fra ½ appelsin og ½ dl vand i. Vend godt rundt, så du får resterne af hoisinsaucen med. 
  8. Tag kødet af panden, læg i et lille fad. Hæld væden fra skålen på panden, skru ned, lad det simre kort under omrøring og hæld det over kødet.
  9. Server kødet med appelsinsalat, snittet grønt og ris.