Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Kerala kylling med bananer — og vildrisblanding

(baseret på 216 kunders bedømmelse)

Ingredienser

175 g vildrisblanding
350 g kyllingeinderfilet
1 tsk karry
½ tsk chili flager/knust chili
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
Salt og peber
½ spsk olie
1 løg
200 g gulerødder
1 lille dåse kokosmælk
1/4 dl vand
2 tsk honning
½ terning bouillon
1 banan
Mynte

Ingredienser

175 g vildrisblanding
450 g kyllingeinderfilet
1 tsk karry
½ tsk chili flager/knust chili
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
Salt og peber
½ spsk olie
1 løg
200 g gulerødder
1 lille dåse kokosmælk
1/4 dl vand
2 tsk honning
½ terning bouillon
1 banan
Mynte

Ingredienser

275 g vildrisblanding
450 g kyllingeinderfilet
2 tsk karry
½ tsk chili flager/knust chili
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
Salt og peber
3/4 spsk olie
1½ løg
300 g gulerødder
3/4 dåse kokosmælk
1/4 dl vand
3 tsk honning
3/4 terning bouillon
2 bananer
Mynte

Ingredienser

275 g vildrisblanding
600 g kyllingeinderfilet
2 tsk karry
½ tsk chili flager/knust chili
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
Salt og peber
3/4 spsk olie
1½ løg
300 g gulerødder
3/4 dåse kokosmælk
1/4 dl vand
3 tsk honning
3/4 terning bouillon
2 bananer
Mynte

Ingredienser

350 g vildrisblanding
600 g kyllingeinderfilet
3 tsk karry
1 tsk chili flager/knust chili
2 tsk paprika
1½ tsk spidskommen
Salt og peber
1 spsk olie
2 løg
350 g gulerødder
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
1½ spsk honning
1 terning bouillon
3 bananer
Mynte

Ingredienser

350 g vildrisblanding
900 g kyllingeinderfilet
3 tsk karry
1 tsk chili flager/knust chili
2 tsk paprika
1½ tsk spidskommen
Salt og peber
1 spsk olie
2 løg
350 g gulerødder
1 dåse kokosmælk
½ dl vand
1½ spsk honning
1 terning bouillon
3 bananer
Mynte

Ingredienser

550 g vildrisblanding
900 g kyllingeinderfilet
4 tsk karry
1 tsk chili flager/knust chili
3 tsk paprika
3 tsk spidskommen
Salt og peber
1½ spsk olie
3 løg
500 g gulerødder
1½ dåse kokosmælk
3/4 dl vand
2 spsk honning
1½ terning bouillon
4 bananer
Mynte

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm. 
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min. 
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 15 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg, halver og skær i tynde både. Skræl gulerødderne, skær i skiver på ca. ½ cm.
  3. Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
  4. Varm olie op i en gryde, steg kyllingen til den har fået farve.
  5. Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, vand, honning og bouillon. Lad det simre under låg i 12 min.
  6. Skær banan ud i skiver. Skyl mynte og hak groft.
  7. Drys mynte og banan over kyllingen, og server den med ris til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3139 kJ (750 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 681 163 22
Kulhydrat 1438 344 46
Fedt 1020 244 32

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu