Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Bagt kulmule med mandel-persille topping — og sweet potato fritter

(baseret på 179 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kulmule eller lignende fisk
20 g røgede mandler
1 fed hvidløg
Skal og saft fra ½ citron
1 spsk olivenolie
1 skive brød
Persille
Salt og peber
Salat
Fritter:
600 g søde kartofler
1 tsk røget paprika
Olie
Dip:
1 dl yoghurt natural
½ fed hvidløg
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.



 

Ingredienser

450 g kulmule eller lignende fisk
20 g røgede mandler
1½ fed hvidløg
Skal og saft fra 3/4 citron
1½ spsk olivenolie
1 skive brød
Persille
Salt og peber
Salat
Fritter:
800 g søde kartofler
1½ tsk røget paprika
Olie
Dip:
1½ dl yoghurt natural
½ fed hvidløg
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.


 

Ingredienser

600 g kulmule eller lignende fisk
40 g røgede mandler
2 fed hvidløg
Skal og saft fra 1 citron
2 spsk olivenolie
2 skiver brød
Persille
Salt og peber
Salat
Fritter:
1200 g søde kartofler
2 tsk røget paprika
Olie
Dip:
1½ dl yoghurt natural
1 fed hvidløg
Persille

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.




Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Rist brødet. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Pris saften fra citronen og riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet OBS gem halvdelen af den hakkede persille og 1/3 af det hakkede hvidløg til dippen. Vend det med olivenolie, salt og peber.
  3. Skræl søde kartoflerne, skær i tynde fritter på ca. 1 x 5 cm. Vend med røget paprika, olie, salt og peber og læg i et lag på en bagerist med bagepapir. Bag dem i ovnen 20-25 min.
  4. Skær fisken i 2 stykker, fordel persilletoppingen på fileterne. Læg fileterne med topping i et ildfast fad på bagepapir, og sæt fisken ind i ovnen til kartoffel fritterne de sidste 7-8 min af ovntiden. 
  5. Skyl  salat og del i mindre stykker. Bland yoghurt med persille og hvidløg til dip. 
  6. Server fisken med søde kartoffel fritter, salat og dip. 
     

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Rist brødet. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Pris saften fra citronen og riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet (OBS gem halvdelen af den hakkede persille og 1/3 af det hakkede hvidløg til dippen). Vend det med olivenolie, salt og peber.
  3. Skræl søde kartoflerne, skær i tynde fritter på ca. 1 x 5 cm. Vend med røget paprika, olie, salt og peber og læg i et lag på en bagerist med bagepapir. Bag dem i ovnen 20-25 min.
  4. Skær fisken i 3 stykker, fordel persilletoppingen på fileterne. Læg fileterne med topping i et ildfast fad på bagepapir, og sæt fisken ind i ovnen til kartoffel fritterne de sidste 7-8 min af ovntiden.
  5. Skyl salat og del i mindre stykker. Bland yoghurt med persille og hvidløg til dip.
  6. Server fisken med søde kartoffel fritter, salat og dip.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
  2. Rist brødet. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Pris saften fra citronen og riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet (OBS gem halvdelen af den hakkede persille og 1/3 af det hakkede hvidløg til dippen). Vend det med olivenolie, salt og peber.
  3. Skræl søde kartoflerne, skær i tynde fritter på ca. 1 x 5 cm. Vend med røget paprika, olie, salt og peber og læg i et lag på en bagerist med bagepapir. Bag dem i ovnen 20-25 min.
  4. Skær fisken i 4 stykker, fordel persilletoppingen på fileterne. Læg fileterne med topping i et ildfast fad på bagepapir, og sæt fisken ind i ovnen til kartoffel fritterne de sidste 7-8 min af ovntiden.
  5. Skyl salat og del i mindre stykker. Bland yoghurt med persille og hvidløg til dip.
  6. Server fisken med søde kartoffel fritter, salat og dip.
     

Næringsindhold pr. person

Energi: 2605 kJ (623 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 651 156 25
Kulhydrat 1335 319 51
Fedt 619 148 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu