Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Eksotisk

Røde thai rejer med nudler i wrap

(baseret på 45 kunders bedømmelse)

Ingredienser

100 g nudler
½ bouillonterning
4 tortillas
3 spsk tomatsalsa
Fyld:
125 g rejer
1 tsk karrypasta
3 spsk tomatsalsa
1 peberfrugt
1 gulerod
1 forårsløg
Koriander

Ingredienser

150 g nudler
3/4 bouillonterning
6 tortillas
4 spsk tomatsalsa
Fyld:
170 g rejer
1½ tsk karrypasta
4 spsk tomatsalsa
1 peberfrugt
2 gulerødder
2 forårsløg
Koriander

Ingredienser

200 g nudler
1 bouillonterning
8 tortillas
6 spsk tomatsalsa
Fyld:
250 g rejer
2 tsk karrypasta
6 spsk tomatsalsa
2 peberfrugter
2 gulerødder
3 forårsløg
Koriander

Ingredienser

250 g nudler
1½ bouillonterning
12 tortillas
8 spsk tomatsalsa
Fyld:
340 g rejer
3 tsk karrypasta
8 spsk tomatsalsa
2 peberfrugt
3 gulerod
4 forårsløg
Koriander

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat ½ bouillonterning, de skal koge ca. 4-5 min. TIP: Når nudlerne har kogt, kan du evt. gemme lidt kogevandet til at spæde fyldet op med senere, hvis det er for tykt. 
2. Skyl peberfrugt, forårsløg og koriander. Fjern kernehus og skær peberfrugt i små tern. Fjern evt. det yderste blad for forårsløg og skær forårsløg i tynde skiver. Hak koriander. Skræl guleroden og riv den groft.
3. Dræn rejerne, og bland dem med peberfrugt, forårsløg, revet gulerod og koriander - Gem lidt til pynt. Tilsæt halvdelen af tomatsalsaen (den anden halvdel skal du gemme til dip) og karrypastaen (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta). Spæd evt. op med lidt af det gemte kogevand, hvis du synes konsistensen på fyldet er for tyk. 
3. Skær nudlerne i mindre stykker. Fordel først nudlerne på tortillaerne, læg derefter fyldet oven på nudlerne. Rul tortillaerne stramt sammen om nudler og fyld, og læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Bag dem i ovnen i 10-12 min.
4. Server wraps med rejefyld med resten af tomatsalsaen som dip. 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 3/4 bouillonterning, de skal koge ca. 4-5 min. TIP: Når nudlerne har kogt kan du evt. gemme lidt kogevandet til at spæde fyldet op med senere, hvis det er for tykt. 
2. Skyl peberfrugt, forårsløg og koriander. Fjern kernehus og skær peberfrugt i små tern. Fjern evt. det yderste blad for forårsløg og skær forårsløg i tynde skiver. Hak koriander. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
3. Dræn rejerne, og bland dem med peberfrugt, forårsløg, revet gulerod og koriander - Gem lidt til pynt. Tilsæt halvdelen af tomatsalsaen (den anden halvdel skal du gemme til dip) og karrypastaen (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret, kan du reducere mængden af karrypasta). Spæd evt. op med lidt af det gemte kogevand, hvis du synes konsistensen på fyldet er for tyk. 
3. Skær nudlerne i mindre stykker. Fordel først nudlerne på tortillaerne, læg derefter fyldet oven på nudlerne. Rul tortillaerne stramt sammen om nudler og fyld, og læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Bag dem i ovnen i 10-12 min.
4. Server wraps med rejefyld med resten af tomatsalsaen som dip. 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 bouillonterning, de skal koge ca. 4-5 min. TIP: Når nudlerne har kogt kan du evt. gemme lidt kogevandet til at spæde fyldet op med senere, hvis det er for tykt. 
2. Skyl peberfrugt, forårsløg og koriander. Fjern kernehus og skær peberfrugt i små tern. Fjern evt. det yderste blad for forårsløg og skær forårsløg i tynde skiver. Hak koriander. Skræl gulerødderne og riv dem groft.
3. Dræn rejerne, og bland dem med peberfrugt, forårsløg, revet gulerod og koriander - Gem lidt til pynt. Tilsæt halvdelen af tomatsalsaen (den anden halvdel skal du gemme til dip) og karrypastaen (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta). Spæd evt. op med lidt af det gemte kogevand, hvis du synes konsistensen på fyldet er for tyk. 
3. Skær nudlerne i mindre stykker. Fordel først nudlerne på tortillaerne, læg derefter fyldet oven på nudlerne. Rul tortillaerne stramt sammen om nudler og fyld, og læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Bag dem i ovnen i 10-12 min.
4. Server wraps med rejefyld med resten af tomatsalsaen som dip. 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

1. Tænd ovnen på 200 grader. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1½ bouillonterning, de skal koge ca. 4-5 min. TIP: Når nudlerne har kogt, kan du evt. gemme lidt kogevandet til at spæde fyldet op med senere, hvis det er for tykt. 
2. Skyl peberfrugt, forårsløg og koriander. Fjern kernehus og skær peberfrugt i små tern. Fjern evt. det yderste blad for forårsløg og skær forårsløg i tynde skiver. Hak koriander. Skræl guleroden og riv den groft.
3. Dræn rejerne, og bland dem med peberfrugt, forårsløg, revet gulerod og koriander - Gem lidt til pynt. Tilsæt halvdelen af tomatsalsaen (den anden halvdel skal du gemme til dip) og karrypastaen (TIP: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta). Spæd evt. op med lidt af det gemte kogevand, hvis du synes konsistensen på fyldet er for tyk. 
3. Skær nudlerne i mindre stykker. Fordel først nudlerne på tortillaerne, læg derefter fyldet oven på nudlerne. Rul tortillaerne stramt sammen om nudler og fyld, og læg dem på en bageplade med bagepapir med samlingen nedad. Bag dem i ovnen i 10-12 min.
4. Server wraps med rejefyld med resten af tomatsalsaen som dip. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2113 kJ (505 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 420 100 20
Kulhydrat 1431 342 68
Fedt 262 63 12

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu