Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Hakkebøffer med grillede tomater — og ovnbagte krydderkartofler

(baseret på 165 kunders bedømmelse)

Ingredienser

3/4 glas kartofler
300 g hakket oksekød
Olie
1 tsk paprika
1 tsk timian
2 tomater
Salat
50 g revet cheddar
1 dl madlavningsfløde
½ dl vand
Salt og peber

Ingredienser

1½ glas kartofler
450 g hakket oksekød
Olie 
1 tsk paprika
1 tsk timian
3 tomater
Salat
75 g revet cheddar
1½ dl madlavningsfløde
3/4 dl vand
Salt og peber

Ingredienser

2 glas kartofler
600 g hakket oksekød
Olie 
2 tsk paprika
2 tsk timian
4 tomater
Salat
100 g revet cheddar
2 dl madlavningsfløde
1 dl vand
Salt og peber

Ingredienser

3 glas kartofler
900 g hakket oksekød
Olie 
3 tsk paprika
3 tsk timian
6 tomater
Salat
150 g revet cheddar
3 dl madlavningsfløde
1½ dl vand
Salt og peber

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. 
  2. Hæld vand fra kartoflerne. Skyl dem i koldt vand, dryp dem godt af. Fordel på en bageplade med bagepapir. Vend godt rundt med olie, paprika, timian, salt og peber efter smag. Bag i ovnen 15-20 min. til de er let brune. 
  3. Form hakkebøffer ca. 1 cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg på panden i lidt olie eller smør 7-8 min på hver side 
  4. Del tomaterne. Drys med salt, peber og ost. Gratiner i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes ovntid. Skyl salat, del i mundrette stykker.
  5. Tag bøfferne af panden, hold dem lune. Kog panden af med vand og fløde, lad det koge igennem 1 min, smag til med lidt salt og peber.
  6. Server hakkebøfferne med krydrede ovnkartofler, gratinerede tomater, pandesauce og salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hæld vand fra kartoflerne. Skyl dem i koldt vand, dryp dem godt af. Fordel på en bageplade med bagepapir. Vend godt rundt med olie, paprika, timian, salt og peber efter smag. Bag i ovnen 15-20 min. til de er let brune.
  3. Form hakkebøffer ca. 1 cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg på panden i lidt olie eller smør 7-8 min på hver side
  4. Del tomaterne. Drys med salt, peber og ost. Gratiner i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes ovntid. Skyl salat, del i mundrette stykker.
  5. Tag bøfferne af panden, hold dem lune. Kog panden af med vand og fløde, lad det koge igennem 1 min, smag til med lidt salt og peber.
  6. Server hakkebøfferne med krydrede ovnkartofler, gratinerede tomater, pandesauce og salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hæld vand fra kartoflerne. Skyl dem i koldt vand, dryp dem godt af. Fordel på en bageplade med bagepapir. Vend godt rundt med olie, paprika, timian, salt og peber efter smag. Bag i ovnen 15-20 min. til de er let brune.
  3. Form hakkebøffer ca. 1 cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg på panden i lidt olie eller smør 7-8 min på hver side
  4. Del tomaterne. Drys med salt, peber og ost. Gratiner i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes ovntid. Skyl salat, del i mundrette stykker.
  5. Tag bøfferne af panden, hold dem lune. Kog panden af med vand og fløde, lad det koge igennem 1 min, smag til med lidt salt og peber.
  6. Server hakkebøfferne med krydrede ovnkartofler, gratinerede tomater, pandesauce og salat.

Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Hæld vand fra kartoflerne. Skyl dem i koldt vand, dryp dem godt af. Fordel på en bageplade med bagepapir. Vend godt rundt med olie, paprika, timian, salt og peber efter smag. Bag i ovnen 15-20 min. til de er let brune.
  3. Form hakkebøffer ca. 1 cm tykke. Krydr med salt og peber. Steg på panden i lidt olie eller smør 7-8 min på hver side.
  4. Del tomaterne. Drys med salt, peber og ost. Gratiner i ovnen de sidste 5 min. af kartoflernes ovntid. Skyl salat, del i mundrette stykker.
  5. Tag bøfferne af panden, hold dem lune. Kog panden af med vand og fløde, lad det koge igennem 1 min, smag til med lidt salt og peber.
  6. Server hakkebøfferne med krydrede ovnkartofler, gratinerede tomater, pandesauce og salat.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2510 kJ (600 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 712 170 28
Kulhydrat 635 152 25
Fedt 1163 278 46

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu