Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Feijoada - Brasiliansk gryderet

(baseret på 255 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g wokstrimler af skinkeinderlår
1 tsk olie
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1 peberfrugt
½ løg
125 g champignon
½ dåse hakkede tomater
½ dåse røde kidneybønner
½ tsk røget paprika
Saucejævner
2 dl oksebouillon (1 terning + 2 dl vand)
175 g vildrisblanding
Persille
Salt og peber

Ingredienser

450 g wokstrimler af skinkeinderlår
1½ tsk olie
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
1 peberfrugt
1 løg
175 g champignon
3/4 dåse hakkede tomater
3/4 dåse røde kidneybønner
3/4 tsk røget paprika
Saucejævner
3 dl oksebouillon (1 terning + 3 dl vand)
250 g vildrisblanding
Persille
Salt og peber

Ingredienser

600 g wokstrimler af skinkeinderlår
2 tsk olie
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
2 peberfrugter
1 løg
250 g champignon
1 dåse hakkede tomater
1 dåse røde kidneybønner
1 tsk røget paprika
Saucejævner
4 dl oksebouillon (2 terninger + 4 dl vand)
350 g vildrisblanding
Persille
Salt og peber

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 25 min. under låg ved svag varme.
  2. Pil og hak løg fint, pil og pres hvidløget, skyl peberfrugt, fjern kernehus og skær i strimler, rens champignon og hak dem fint (TIP: Du kan bruge en æggedeler til at hakke champignonerne).
  3. Varm olien op i en gryde og brun kødet. Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og champignon og rør godt rundt. 
  4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og paprika og rør det godt sammen med grøntsager og kød. Smag til med peber - vent med at tilsætte salt, da bouillonen indeholder salt. 
  5. Skru ned for retten, og lad den simre, til risene er færdige, de sidste 5 min.uden låg.
  6. Hæld væden fra bønnerne og tilsæt dem til retten. Jævn gryderetten med saucejævner, til den har den rette konsistens. Husk ,at du først kan se, hvor tyk saucen er, når den koger op, så tilsæt lidt af gangen. 
  7. Skyl og hak persillen og drys den over retten der serveres med risene. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 5½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 25 min. under låg ved svag varme.
  2. Pil og hak løg fint, pil og pres hvidløget, skyl peberfrugt, fjern kernehus og skær i strimler, rens champignon og hak dem fint (TIP: Du kan bruge en æggedeler til at hakke champignonerne).
  3. Varm olien op i en gryde og brun kødet. Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og champignon og rør godt rundt. 
  4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og paprika og rør det godt sammen med grøntsager og kød. Smag til med peber - vent med at tilsætte salt, da bouillonen indeholder salt. 
  5. Skru ned for retten, og lad den simre til risene er færdige, de sidste 5 min.uden låg.
  6. Hæld væden fra bønnerne og tilsæt dem til retten. Jævn gryderetten med saucejævner, til den har den rette konsistens. Husk, at du først kan se, hvor tyk saucen er, når den koger op, så tilsæt lidt af gangen. 
  7. Skyl og hak persillen og drys den over retten der serveres med risene. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 25 min. under låg ved svag varme.
  2. Pil og hak løg fint, pil og pres hvidløget, skyl peberfrugt, fjern kernehus og skær i strimler, rens champignon og hak dem fint (TIP: Du kan bruge en æggedeler til at hakke champignonerne).
  3. Varm olien op i en gryde og brun kødet. Tilsæt peberfrugt, løg, hvidløg og champignon og rør godt rundt. 
  4. Tilsæt hakkede tomater, bouillon og paprika og rør det godt sammen med grøntsager og kød. Smag til med peber - vent med at tilsætte salt, da bouillonen indeholder salt. 
  5. Skru ned for retten, og lad den simre til risene er færdige, de sidste 5 min. uden låg.
  6. Hæld væden fra bønnerne og tilsæt dem til retten. Jævn gryderetten med saucejævner, til den har den rette konsistens. Husk, at du først kan se, hvor tyk saucen er, når den koger op, så tilsæt lidt af gangen. 
  7. Skyl og hak persillen og drys den over retten der serveres med risene.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2627 kJ (628 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 825 197 31
Kulhydrat 1471 352 56
Fedt 331 79 13

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Gryderetter Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Risretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu