Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Grillet kulmule med blomkålscouscous

(baseret på 133 kunders bedømmelse)

Ingredienser

150 g couscous
3 dl kogende vand
2 spsk olivenolie
1/4-½ blomkål
2 forårsløg
Dild
100 g gule cherrytomater
75 g røde cherrytomater
50 g salatost
8 oliven
Både af ½ citron
275 g kulmule eller lignende fisk
1 tsk olivenolie
Timian
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

225 g couscous
4 dl kogende vand
3 spsk olivenolie
½ blomkål
3 forårsløg
Dild
150 g gule cherrytomater
110 g røde cherrytomater
75 g salatost
12 oliven
Både af 3/4 citron
400 g kulmule eller lignende fisk
½ spsk olivenolie
Timian
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

300 g couscous
6 dl kogende vand
4 spsk olivenolie
1 blomkål
4 forårsløg
Dild
250 g gule cherrytomater
150 g røde cherrytomater
100 g salatost
16 oliven
Både af 1 citron
550 g kulmule eller lignende fisk
2 tsk olivenolie
Timian
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom couscous i en stor skål, bland med 3 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen og lad det trække i 10 min.
  2. Pluk blomkål i små buketter, snit fint, evt på mandolinjern. Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne, skær osten i mindre stykker og hæld vand fra oliven.
  3. Vend blomkål, forårsløg, dild, tomat, ost og oliven med couscoussen. Smag til med salt og peber. 
  4. Hak timian groft. Vend fisken i timian med 1 tsk olivenolie, salt og peber. Skær citron i både.  
  5. Steg fisken på en grillpande i ca. 2 min. på hver side ved høj varme, og servér med citronbåde og blomkåls-couscous.

Opskriften er venligst udlånt af 2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom couscous i en stor skål, bland med 4 dl kogende vand og 3 spsk olivenolie rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen og lad det trække i 10 min.
  2. Pluk blomkål i små buketter, snit fint, evt på mandolinjern. Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne, skær osten i mindre stykker og hæld vand fra oliven.
  3. Vend blomkål, forårsløg, dild, tomat, ost og oliven med couscoussen. Smag til med salt og peber.
  4. Hak timian groft. Vend fisken i timian med ½ spsk olivenolie, salt og peber. Skær citron i både.
  5. Steg fisken på en grillpande i ca. 2 min. på hver side ved høj varme, og servér med citronbåde og blomkåls-couscous.

Opskriften er venligst udlånt af 2gangeomugen.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kom couscous i en stor skål, bland med 6 dl kogende vand og 4 spsk olivenolie rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen og lad det trække i 10 min.
  2. Pluk blomkål i små buketter, snit fint, evt på mandolinjern. Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne, skær osten i mindre stykker og hæld vand fra oliven.
  3. Vend blomkål, forårsløg, dild, tomat, ost og oliven med couscoussen. Smag til med salt og peber.
  4. Hak timian groft. Vend fisken i timian med 2 tsk olivenolie, salt og peber. Skær citron i både.
  5. Steg fisken på en grillpande i ca. 2 min. på hver side ved høj varme, og servér med citronbåde og blomkåls-couscous.

Opskriften er venligst udlånt af 2gangeomugen.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2528 kJ (604 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 685 164 27
Kulhydrat 1075 257 43
Fedt 768 184 30

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu