Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Skinkeschnitzler med tomat-agurkesalsa — og grov pasta

(baseret på 72 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 skinkeschnitzler
1 tsk olie
175 g grov pasta
Salt og peber
Tomat-agurkesalsa:
2 tomater
½ agurk
1/4 løg
1 fed hvidløg
2 spsk ketchup
Salt og peber
Glaserede forårsløg:
10 forårsløg
Salt
1 dl vand
½ spsk olie
½ skalotteløg
Blandede krydderurter (Basilikum, persille, dild)

Ingredienser

3 skinkeschnitzler
1½ tsk olie
250 g grov pasta
Salt og peber
Tomat-agurkesalsa:
3 tomater
3/4 agurk
½ løg
1½ fed hvidløg / ½ solo
3 spsk ketchup
Salt og peber
Glaserede forårsløg:
15 forårsløg
Salt
1½ dl vand
3/4 spsk olie
1 skalotteløg
Blandede krydderurter (Basilikum, persille, dild)

Ingredienser

4 skinkeschnitzler
2 tsk olie
450 g grov pasta
Salt og peber
Tomat-agurkesalsa:
4 tomater
1 agurk
3/4 løg
2 fed hvidløg / 2/3 solo
4 spsk ketchup
Salt og peber
Glaserede forårsløg:
20 forårsløg
Salt
2 dl vand
1 spsk olie
1½ skalotteløg
Blandede krydderurter (Basilikum, persille, dild)

Ingredienser

6 skinkeschnitzler
3 tsk olie
500 g grov pasta
Salt og peber
Tomat-agurkesalsa:
6 tomater
2 agurker
1 løg
3 fed / 1 solo hvidløg
6 spsk ketchup
Salt og peber
Glaserede forårsløg:
25 forårsløg
Salt
3 dl vand
1½ spsk olie
2 skalotteløg
Blandede krydderurter (Basilikum, persille, dild)

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til den er 'al dente' (dvs. med lidt bid i).
  2. Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 1 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg så vandet fordamper, indtil løgene er møre men stadig har bid ca. 5 min. Hæld væden fra forårsløgene. Hak skalotteløg og krydderurter fint, og vend det sammen med forårsløgene. 
  3. Skær tomaterne i kvarte og agurk i grove stykker, og bland det med løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller en foodprocessor. Hak det lidt groft, og smag til med salt og peber. 
  4. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med peber og brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg schnitzlerne 1½-2 minutter på hver side. Krydr kødet med salt, og server dem med pasta, tomat-agurkesalsa og glaserede forårsløg. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til den er 'al dente' (dvs. med lidt bid i).
  2. Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 1½ dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg så vandet fordamper, indtil løgene er møre men stadig har bid ca. 5 min. Hæld væden fra forårsløgene. Hak skalotteløg og krydderurter fint, og vend det sammen med forårsløgene. 
  3. Skær tomaterne i kvarte og agurk i grove stykker, og bland det med løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller en foodprocessor. Hak det lidt groft, og smag til med salt og peber. 
  4. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med peber og brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg schnitzlerne 1½-2 minutter på hver side. Krydr kødet med salt, og server dem med pasta, tomat-agurkesalsa og glaserede forårsløg. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til den er 'al dente' (dvs. med lidt bid i).
  2. Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 2 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg så vandet fordamper, indtil løgene er møre men stadig har bid ca. 5 min. Hæld væden fra forårsløgene. Hak skalotteløg og krydderurter fint, og vend det sammen med forårsløgene. 
  3. Skær tomaterne i kvarte og agurk i grove stykker, og bland det med løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller en foodprocessor. Hak det lidt groft, og smag til med salt og peber. 
  4. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med peber og brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg schnitzlerne 1½-2 minutter på hver side. Krydr kødet med salt, og server dem med pasta, tomat-agurkesalsa og glaserede forårsløg. 

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til den er 'al dente' (dvs. med lidt bid i).
  2. Kog forårsløg i en dyb pande eller en stor gryde i 3 dl letsaltet vand med olien i. Kog uden låg så vandet fordamper, indtil løgene er møre men stadig har bid ca. 5 min. Hæld væden fra forårsløgene. Hak skalotteløg og krydderurter fint, og vend det sammen med forårsløgene. 
  3. Skær tomaterne i kvarte og agurk i grove stykker, og bland det med løg, hvidløg og ketchup i en hurtighakker eller en foodprocessor. Hak det lidt groft, og smag til med salt og peber. 
  4. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Varm olien op på en pande ved kraftig varme. Krydr kødet med peber og brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg schnitzlerne 1½-2 minutter på hver side. Krydr kødet med salt, og server dem med pasta, tomat-agurkesalsa og glaserede forårsløg. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2324 kJ (555 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 674 161 29
Kulhydrat 1302 311 56
Fedt 348 83 15

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu