Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Skindstegt kulmule med bagte balsamicorødder — og dildsauce

(baseret på 213 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g kulmule eller lignende fisk
500 g kartofler
200 g rødbede
200 g pastinak
1 gulerod
1½ spsk balsamico
½ skalotteløg
2 forårsløg
1 dl madlavningsfløde
Dild

Fisk skal opbevares ved 2 grader.

Den skal tilberedes senest dagen efter din leveringsdag eller fryses ned til den skal bruges. 

Ingredienser

450 g kulmule eller lignende fisk
750 g kartofler
300 g rødbeder
300 g pastinakker
200 g gulerødder
2 spsk balsamico
1 skalotteløg
3 forårsløg
1½ dl madlavningsfløde
Dild

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g kulmule eller lignende fisk
1 kg kartofler
400 g rødbeder
400 g pastinakker
350 g gulerødder
3 spsk balsamico
1 skalotteløg
4 forårsløg
2½ dl madlavningsfløde
Dild

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl rodfrugterne, skær i tern og vend med balsamicoeddike. Krydr med salt og peber og læg tæt i et ildfast fad. Halvér kartoflerne og bland med olie, salt og peber. Læg på en bagerist med bagepapir. Bag kartofler og rodfrugter i ovnen i ca. 20 min. 
  3. Dup fisken tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber på skindsiden. Del i 2 stykker. 
  4. Skyl og tør forårsløg. Snit i helt tynde skiver. Hak dild groft. Pil skalotteløg, skær i tynde ringe. 
  5. Kom olie på en pande og varm godt op. Steg fisken med skindsiden ned ad og pres med en paletkniv, så den ikke buer op. Skru ned på middelvarme og lad fisken stege på skindsiden til den bliver lun på den øverste side. Vend fisken og steg den videre ½-1 min på den anden side. 
  6. Bring fløden i kog i en lille gryde. Tilsæt skalotteløg og forårsløg og lad koge i 2-3 min. Smag til med salt og peber, og rør hakket dild i saucen (gem lidt dild til pynt). 
  7. Anret et stykke kulmule ovenpå en portion dildsauce, top med et stykke dild og servér bagte rodfrugter og kartofler til. 

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl rodfrugterne, skær i tern og vend med balsamicoeddike. Krydr med salt og peber og læg tæt i et ildfast fad. Halvér kartoflerne og bland med olie, salt og peber. Læg på en bagerist med bagepapir. Bag kartofler og rodfrugter i ovnen i ca. 20 min.
  3. Dup fisken tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber på skindsiden. Del i 3 stykker.
  4. Skyl og tør forårsløg, snit i helt tynde skiver. Hak dild groft. Pil skalotteløg, skær i tynde ringe.
  5. Kom olie på en pande og varm godt op. Steg fisken med skindsiden ned ad og pres med en paletkniv, så den ikke buer op. Skru ned på middelvarme og lad fisken stege på skindsiden til den bliver lun på den øverste side. Vend fisken og steg den videre ½-1 min på den anden side.
  6. Bring fløden i kog i en lille gryde. Tilsæt skalotteløg og forårsløg og lad koge i 2-3 min. Smag til med salt og peber, og rør hakket dild i saucen (gem lidt dild til pynt).
  7. Anret et stykke kulmule ovenpå en portion dildsauce, top med et stykke dild og servér bagte rodfrugter og kartofler til.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skræl rodfrugterne, skær i tern og vend med balsamicoeddike. Krydr med salt og peber og læg tæt i et ildfast fad. Halvér kartoflerne og bland med olie, salt og peber. Læg på en bagerist med bagepapir. Bag kartofler og rodfrugter i ovnen i ca. 20 min.
  3. Dup fisken tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber på skindsiden. Del i 4 stykker.
  4. Skyl og tør forårsløg, snit i helt tynde skiver. Hak dild groft. Pil skalotteløg, skær i tynde ringe.
  5. Kom olie på en pande og varm godt op. Steg fisken med skindsiden ned ad og pres med en paletkniv, så den ikke buer op. Skru ned på middelvarme og lad fisken stege på skindsiden til den bliver lun på den øverste side. Vend fisken og steg den videre ½-1 min på den anden side.
  6. Bring fløden i kog i en lille gryde. Tilsæt skalotteløg og forårsløg og lad koge i 2-3 min. Smag til med salt og peber, og rør hakket dild i saucen (gem lidt dild til pynt).
  7. Anret et stykke kulmule ovenpå en portion dildsauce, top med et stykke dild og servér bagte rodfrugter og kartofler til.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2128 kJ (509 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 595 142 28
Kulhydrat 1210 289 57
Fedt 323 77 15

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu