Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Lækker

Bali wok med lynstegt oksekød — og nudler

(baseret på 806 kunders bedømmelse)

Ingredienser

275 g oksekød i strimler
2 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
1 løg
1 peberfrugt
1 gulerod
1/2 broccoli
Salt efter smag
2 spsk olie
Sauce:
2 dl oksebouillon (1/2 bouillonterning+2 dl kogende vand)
½-1 spsk sambal oelek
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 spsk ketjap manis
2 tsk saucejævner
Tilbehør:
250 g nudler
 

Ingredienser

415 g oksekød i strimler
2 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
1 løg
1 peberfrugt
1 gulerod
1/2 broccoli
Salt efter smag
2 spsk olie
Sauce:
2 dl oksebouillon (1/2 bouillonterning+2 dl kogende vand)
½-1 spsk sambal oelek
2 fed hvidløg / 2/3 solo
1 spsk ketjap manis
2 tsk saucejævner
Tilbehør:
250 g nudler

Ingredienser

415 g oksekød i strimler
3 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
1 løg
1 peberfrugt
150 g gulerod
1 broccoli
Salt efter smag
3 spsk olie
Sauce:
3 dl oksebouillon (3/4 bouillonterning+3 dl kogende vand)
1 spsk sambal oelek
3 fed hvidløg / 1 solo
2 spsk ketjap manis
3 tsk saucejævner
Tilbehør:
300 g nudler


Ingredienser

550 g oksekød i strimler
3 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
1 løg
1 peberfrugt
150 g gulerod
1 broccoli
Salt efter smag
3 spsk olie
Sauce:
3 dl oksebouillon (3/4 bouillonterning+3 dl kogende vand)
1 spsk sambal oelek
3 fed hvidløg / 1 solo
2 spsk ketjap manis
3 tsk saucejævner
Tilbehør:
300 g nudler


Ingredienser

550 g oksekød i strimler
4 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
2 løg
2 peberfrugter
200 g gulerødder
1 broccoli
Salt efter smag
4 spsk olie
Sauce:
4 dl oksebouillon (1 bouillonterning+4 dl kogende vand)
1-2 spsk sambal oelek
4 fed hvidløg /  1  1/3 solo
2 spsk ketjap manis
4 tsk saucejævner
Tilbehør:
400 g nudler

Ingredienser

750 g oksekød i strimler
4 spsk ketjap manis (indonesisk sojasauce)
2 løg
2 peberfrugter
200 g gulerødder
1 broccoli
Salt efter smag
4 spsk olie
Sauce:
4 dl oksebouillon (1 bouillonterning+4 dl kogende vand)
1-2 spsk sambal oelek
4 fed hvidløg / 1 1/3 solo
2 spsk ketjap manis
4 tsk saucejævner
Tilbehør:
400 g nudler



Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min. heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min.. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min. heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min.. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1½ spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min.heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 minutter. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min. heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min.. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løgene, halvér dem og skær dem i tynde både. Skyl og tør peberfrugterne, halvér dem, fjern stok og kerner og skær peberne i tern på ca. 2 cm. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducér mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 2 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 minutter heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 min. heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 min.. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3744 kJ (895 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 994 238 27
Kulhydrat 2091 500 56
Fedt 659 158 18

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu