Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Fyldte padron pebre — med mexikansk bønnesalat

(baseret på 43 kunders bedømmelse)

Ingredienser

10 små peberfrugter - Padrón
5 skiver bacon
100 g friskost med paprika/chili
Bønnesalat:
1 hjertesalat
1 tomat
1 avokado
½ tsk limesaft
En lille dåse majskerner
½ dåse sorte bønner
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

15 små peberfrugter - Padrón
7 skiver bacon
150 g friskost med paprika/chili
Bønnesalat:
1 hjertesalat
2 tomater
1 avokado
3/4 tsk limesaft
3/4 dåse majskerner
3/4 dåse sorte bønner
1½ spsk olivenolie
Salt og peber

Ingredienser

20 små peberfrugter - Padrón
10 skiver bacon
200 g friskost med paprika/chili
Bønnesalat:
2 hjertesalat
4 tomater
2 avokado
1 tsk limesaft
1 dåse majskerner
1 dåse sorte bønner
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 20 minutter

1. Tænd ovnen på 220 grader. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér baconskiverne.
2. Skær et snit i hver peber på langs, behold top med stilk på peberen. Fyld en skefuld ost i hver peber.
3. Vikl ½ stykke bacon omkring hver peber, og læg dem på bagepapir på en bagerist. Bag pebrene i ovnen i ca. 10 minutter. Baconen skal gerne blive let sprød. 
4. Skyl og tør imens salat og tomat, og snit dem i små stykker. Dræn væden fra majs og bønner.
5. Halvér avokado og fjern stenen. Tag kødet ud med en ske og mos det let med salaten i en skål.
6. Tilsæt olivenolie og limesaft, og bland godt. Tilsæt tomatstykker, bønner og majs, og krydr med salt og peber. Vend det hele godt sammen.
7. Servér de bagte, fyldte pebre med den mexikanske bønnesalat. 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 220 grader. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér baconskiverne (del en enkelt skive i 3 stk til de mindste pebre).
2. Skær et snit i hver peber på langs, behold top med stilk på peberen. Fyld en skefuld ost i hver peber.
3. Vikl ½ stykke bacon omkring hver peber, og læg dem på bagepapir på en bagerist. Bag pebrene i ovnen i ca. 10 minutter. Baconen skal gerne blive let sprød. 
4. Skyl og tør imens salat og tomat, og snit dem i små stykker. Dræn væden fra majs og bønner.
5. Halvér avokado og fjern stenen. Tag kødet ud med en ske og mos det let med salaten i en skål.
6. Tilsæt olivenolie og limesaft, og bland godt. Tilsæt tomatstykker, bønner og majs, og krydr med salt og peber. Vend det hele godt sammen.
7. Servér de bagte, fyldte pebre med den mexikanske bønnesalat. 

Tilberedning

Tilberedningstid: ca. 25 minutter

1. Tænd ovnen på 220 grader. Skyl og tør peberfrugterne. Halvér baconskiverne.
2. Skær et snit i hver peber på langs, behold top med stilk på peberen. Fyld en skefuld ost i hver peber.
3. Vikl ½ stykke bacon omkring hver peber, og læg dem på bagepapir på en bagerist. Bag pebrene i ovnen i ca. 10 minutter. Baconen skal gerne blive let sprød. 
4. Skyl og tør imens salat og tomat, og snit dem i små stykker. Dræn væden fra majs og bønner.
5. Halvér avokado og fjern stenen. Tag kødet ud med en ske og mos det let med salaten i en skål.
6. Tilsæt olivenolie og limesaft, og bland godt. Tilsæt tomatstykker, bønner og majs, og krydr med salt og peber. Vend det hele godt sammen.
7. Servér de bagte, fyldte pebre med den mexikanske bønnesalat. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2054 kJ (491 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 315 75 15
Kulhydrat 690 165 34
Fedt 1049 251 51

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu