Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

Confiteret and med rødkålssalat — kartofler og sauce

(baseret på 128 kunders bedømmelse)

Ingredienser

1 andebryst & 1 andelår - confiteret
Brunede kartofler:
½ - 3/4 glas små kogte kartofler
3 spsk sukker
1 spsk smør
Rødkålssalat:
1/2 rødkål
1½+½ appelsin
1 æble
Soltørrede tranebær
1 spsk olivenolie
Tilbehør:
½ kg kartofler
Andesauce
Kruspersille
Tyttebærsyltetøj


BEMÆRK: Andestykkerne kan have været frosset og må derfor ikke genindfryses. Holdbarheden er 28 dage fra modtagelse. 

Ingredienser

1 andebryst & 2 andelår - confiteret
Brunede kartofler
1 glas små, kogte kartofler
4 spsk sukker
1 spsk smør
Rødkålssalat:
1/2 rødkål
1½+½ appelsin
1½ æble
Soltørrede tranebær
1 spsk olivenolie
Tilbehør
750 g kartofler
Andesauce
Kruspersille
Tyttebærsyltetøj


BEMÆRK: Andestykkerne har været frosset og må derfor ikke genindfryses. Holdbarheden er 30 dage efter optøning.

Ingredienser

2 andebryster & 2 andelår - confiteret
Brunede kartofler:
1½ glas små kogte kartofler
5 spsk sukker
1½ spsk smør
Rødkålssalat:
1 rødkål
2+1 appelsiner
2 æbler
Soltørrede tranebær
2 spsk olivenolie
Tilbehør:
1 kg kartofler
Andesauce
Kruspersille
Tyttebærsyltetøj


BEMÆRK:
Andestykkerne har været frosset og må derfor ikke genindfryses. Holdbarheden er 30 dage efter optøning. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Hæld vandet fra glasset med kartofler, skyl dem i koldt vand og tør dem let. 
  3. Fjern de yderste blade fra rødkålen og snit den fint. Læg rødkålen i et ovnfast fad. Skræl appelsinen (du skal bruge 1½), så det hvide fjernes. Skær den i skiver. Skyl æblerne, skær i kvarte og fjern kernehus. Skær i tynde både og bland dem og appelsin med rødkålen. Pres saft fra ½ appelsin over (TIP: Gem skallen og riv lidt fint i saucen), tilsæt olie og krydr med salt og peber. Drys tranebærrene over når salaten er bagt i ovnen. TIP: Du kan også servere salaten som en råkost, så skal den ikke i ovnen.
  4. Sæt fadet med rødkålssalaten på en bageplade nederst i ovnen. Læg andestykkerne i et ovnfast fad eller en bradepande, og varm dem i ovnen i ca. 15 min. ovenover rødkålen.
  5. Kog de almindelige kartofler i en gryde tilsat ½ stk salt i ca. 15 min.(stik i dem med en kødnål eller lign.). Hæld vandet fra når der er færdige.
  6. Smelt imens sukkeret på panden til det er lysebrunt. Tilsæt smør og derefter de pillede kartofler. Skru evt. ned for varmen, så karamellen ikke bliver for mørk. Bliver der skruet for meget ned, bliver karamellen stiv og vil ikke sætte sig på kartoflerne. Vend forsigtigt kartoflerne hele tiden, til de bliver pænt lysebrune over det hele. 
  7. Varm andesauce langsomt op i en gryde, TIP: Tilsæt lidt fintrevet appelsinskal til saucen. Skyl og hak persillen og drys de kogte kartofler med den. Server andestykkerne med brune - og hvide kartofler, rødkålssalat, andesauce og tyttebærsyltetøj. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Hæld vandet fra glasset med kartofler, skyl dem i koldt vand og tør dem let. 
  3. Fjern de yderste blade fra rødkålen og snit den fint. Læg rødkålen i et ovnfast fad. Skræl appelsinen (du skal bruge 1½), så det hvide fjernes. Skær den i skiver. Skyl æblerne, skær i kvarte og fjern kernehus. Skær i tynde både og bland dem og appelsin med rødkålen. Pres saft fra ½ appelsin over (TIP: Gem skallen og riv lidt fint i saucen), tilsæt olie og krydr med salt og peber. Drys tranebærrene over når salaten er bagt i ovnen. TIP: Du kan også servere salaten som en råkost, så skal den ikke i ovnen.
  4. Sæt fadet med rødkålssalaten på en bageplade nederst i ovnen. Læg andestykkerne i et ovnfast fad eller en bradepande, og varm dem i ovnen i ca. 15 min. ovenover rødkålen.
  5. Kog de almindelige kartofler i en gryde tilsat ½ stk salt i ca. 15 min.(stik i dem med en kødnål eller lign.). Hæld vandet fra når der er færdige.
  6. Smelt imens sukkeret på panden til det er lysebrunt. Tilsæt smør og derefter de pillede kartofler. Skru evt. ned for varmen, så karamellen ikke bliver for mørk. Bliver der skruet for meget ned, bliver karamellen stiv og vil ikke sætte sig på kartoflerne. Vend forsigtigt kartoflerne hele tiden, til de bliver pænt lysebrune over det hele. 
  7. Varm andesauce langsomt op i en gryde, TIP: Tilsæt lidt fintrevet appelsinskal til saucen. Skyl og hak persillen og drys de kogte kartofler med den. Server andestykkerne med brune - og hvide kartofler, rødkålssalat, andesauce og tyttebærsyltetøj. 

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Tænd ovnen på 225 grader. 
  2. Hæld vandet fra glasset med kartofler, skyl dem i koldt vand og tør dem let. 
  3. Fjern de yderste blade fra rødkålen og snit den fint. Læg rødkålen i et ovnfast fad. Skræl appelsinerne (du skal bruge 2), så det hvide fjernes. Skær den i skiver. Skyl æblerne, skær i kvarte og fjern kernehus. Skær i tynde både og bland dem og appelsin med rødkålen. Pres saft fra 1 appelsin over (TIP: Gem skallen og riv lidt fint i saucen), tilsæt olie og krydr med salt og peber. Drys tranebærrene over når salaten er bagt i ovnen. TIP: Du kan også servere salaten som en råkost, så skal den ikke i ovnen.
  4. Sæt fadet med rødkålssalaten på en bageplade nederst i ovnen. Læg andestykkerne i et ovnfast fad eller en bradepande, og varm dem i ovnen i ca. 15 min. ovenover rødkålen.
  5. Kog de almindelige kartofler i en gryde tilsat 1 tsk salt i ca. 15 min.(stik i dem med en kødnål eller lign.). Hæld vandet fra når der er færdige.
  6. Smelt imens sukkeret på panden til det er lysebrunt. Tilsæt smør og derefter de pillede kartofler. Skru evt. ned for varmen, så karamellen ikke bliver for mørk. Bliver der skruet for meget ned, bliver karamellen stiv og vil ikke sætte sig på kartoflerne. Vend forsigtigt kartoflerne hele tiden, til de bliver pænt lysebrune over det hele. 
  7. Varm andesauce langsomt op i en gryde, TIP: Tilsæt lidt fintrevet appelsinskal til saucen. Skyl og hak persillen og drys de kogte kartofler med den. Server andestykkerne med brune - og hvide kartofler, rødkålssalat, andesauce og tyttebærsyltetøj. 

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu