Vores slagter har skaffet danske fritgående ænder, som er slagtet netop da de var mest kødfulde, så du får store ænder med masser af kød og en vægt på ca. 3200 g.
Ænderne er frosne og skal tø op ca. 3 dage i køleskab, og herefter har de en holdbarhed på 7 dage.
De fritgående ænder er autoriserede af dyrenes beskyttelse. Både inde og ude har ænderne masser af plads, og adgang til grovfoder, græs og de urter som ænderne godt kan lide, herunder kløver.
Ællingerne startes indendørs med 34 graders varme, bliver fra første færd tildelt grovfoder, og efter 8-10 dage får de muligheden for at færdes ude for første gang.
Efter tiden i starthuset flyttes ællingerne til en mellemstation hvor de har adgang til græs, og kan søge ly for vejrlig. De har minimum 10 m2 pr. stk. ude, og samtidig har de muligheden for at søge ly indendørs i den mørke tid i friskt tørt strøelse.
EKSTRA MED TIL DIG: Vi har lagt en god opskrift til traditionel andesteg med i kassen, så du er sikker på succes. Husk du denne gang selv skal købe de øvrige ingredienser ind.