Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Ekstra nem

Kokospaneret fisk med stegte grøntsager i karryfløde — og vildrisblanding

(baseret på 214 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g rødspættefilet uden skind og ben
1 dl kokosmel
3/4 tsk karry
Salt og peber
Olie til stegning
1 snackpeber
1 æble
½ squash
1 tsk karry
1 tsk olie til stegning
1 dl madlavningsfløde 8%
1/4 dl vand
Salt og peber
175 g vildrisblanding

Ingredienser

450 g rødspættefilet uden skind og ben
1½ dl kokosmel
1 tsk karry
Salt og peber
Olie til stegning
1 snackpeber
1½ æble
3/4 squash
1½ tsk karry
1½ tsk olie til stegning
1½ dl madlavningsfløde 8%
½ dl vand
Salt og peber
260 g vildrisblanding

Ingredienser

600 g rødspættefilet uden skind og ben
2 dl kokosmel
2 tsk karry
Salt og peber
Olie til stegning
2 snackpeber
2 æbler
1 squash
2 tsk karry
2 tsk olie til stegning
2½ dl madlavningsfløde 8%
½ dl vand
Salt og peber
350 g vildrisblanding

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid:
ca. 30 minutter

1. Sæt risene over i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 25 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.

2. Skyl grøntsagerne. Fjern kernerne fra peberfrugten og snit i tynde strimler, skær squash i kvarte tern og æblet i tynde både. Sæt til side.

3. Hæld kokosmel og karry ud på en stor tallerken. Vend fisken i kokosblandingen på begge sider, tryk dem let med fingrene, så der kommer så meget kokos på som muligt.

4. Varm en stor slip-let pande op med lidt olie eller stegemargarine ved høj varme. Steg fiskene ca. 2 min på hver side. Krydr med salt og peber på den ene side. Skru lidt ned hvis de bliver for brune, men de skal have farve. Hold dem varme på et fad indtil resten er færdigt.

5. Svits imens grøntsagerne i lidt olie i en sautérpande eller gryde ved høj varme ca. 2 min. tilsæt karry og svits med ½ minut. Tilsæt fløde og vand og lad det simre ved middelvarme yderligere 2-3 min. Smag til med lidt salt og evt. peber.

6. Server fisken med vildrisblanding og lynstegte grøntsager i karryfløde.

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid:
ca. 30 minutter

1. Sæt risene over i 5½ dl vand tilsat ½ tsk salt og kog dem 25 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.

2. Skyl grøntsagerne. Fjern kernerne fra peberfrugten og snit i tynde strimler, skær squash i kvarte tern og æblerne i tynde både. Sæt til side.

3. Hæld kokosmel og karry ud på en stor tallerken. Vend fisken i kokosblandingen på begge sider, tryk dem let med fingrene, så der kommer så meget kokos på som muligt.

4. Varm en stor slip-let pande op med lidt olie eller stegemargarine ved høj varme. Steg fiskene ca. 2 min på hver side. Krydr med salt og peber på den ene side. Skru lidt ned hvis de bliver for brune, men de skal have farve. Hold dem varme på et fad indtil resten er færdigt.

5. Svits imens grøntsagerne i lidt olie i en sautérpande eller gryde ved høj varme ca. 2 min. tilsæt karry og svits med ½ minut. Tilsæt fløde og vand og lad det simre ved middelvarme yderligere 2-3 min. Smag til med lidt salt og evt. peber.

6. Server fisken med vildrisblanding og lynstegte grøntsager i karryfløde.

Tilberedning

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedningstid:
ca. 30 minutter

1. Sæt risene over i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt og kog dem 25 min. Sluk og lad stå på eftervarmen til resten af retten er klar.

2. Skyl grøntsagerne. Fjern kernerne fra peberfrugterne og snit i tynde strimler, skær squash i kvarte tern og æblerne i tynde både. Sæt til side.

3. Hæld kokosmel og karry ud på en stor tallerken. Vend fisken i kokosblandingen på begge sider, tryk dem let med fingrene, så der kommer så meget kokos på som muligt.

4. Varm en stor slip-let pande op med lidt olie eller stegemargarine ved høj varme. Steg fiskene ca. 2 min på hver side. Krydr med salt og peber på den ene side. Skru lidt ned hvis de bliver for brune, men de skal have farve. Hold dem varme på et fad indtil resten er færdigt.

5. Svits imens grøntsagerne i lidt olie i en sautérpande eller gryde ved høj varme ca. 2 min. tilsæt karry og svits med ½ minut. Tilsæt fløde og vand og lad det simre ved middelvarme yderligere 2-3 min. Smag til med lidt salt og evt. peber.

6. Server fisken med vildrisblanding og lynstegte grøntsager i karryfløde.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2907 kJ (695 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 672 161 23
Kulhydrat 1361 325 47
Fedt 874 209 30

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu