Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
GourmetKødkasse

Oktober fest - Slagterens vildsvine- og ølpølser og sousvide spoleben

(baseret på 12 kunders bedømmelse)

Ingredienser

4 x ca. 100 g slagterens hjemmelavde vildsvinepølser
4 x ca. 100 g slagterens hjemmelavede ølpølser
Ca. 1,5 kg sousvide spoleben fra gris - holdbarhed på køl ved min. 5 grader er 21 dage

Tilberedning – ca. 0 min.

Slagtermester Gert Nielsen har brugt flere måneder på at udvikle nogle helt nye pølser. Denne gang inspireret af Tysklands oktober fest, hvor der langes masser af store fadøl og tonsvis af store pølser over disken.

En rigtig oktober festmiddag består som regel af både pølser og flæsk. Så inviter venner og familie (eller måske til en herremiddag) på oktober fest med vildsvinepølser, ølpølser og sousvide tilberedte spoleben.

Pølserne er fremstillet af de bedste råvarer og smagt til på nænsom vis med særligt udvagte krydderier. 

Der er 4 stk. af hver pølse variant, og det er nogle ganske store banditter på ca. 100 g pr. stk.

Spoleben er en af de udskæringer, man sjældent støder på i dag, og det er en skam, for de smager fortrinligt. Spoleben er det nederste stykke af benet på grisen, som mange af os ikke kender fra supermarkedet. Det er nemlig ikke ofte af det ligger i køledisken.

Normalt braisserer (dvs simrer i en fond med urter) man spolebenene i 1½-2 t, men vores slagter har tilberedt dem efter sousvide metoden hvor de damper ved lav varme i mange timer, så du sparer tid.

Du kan tilberede dem som de er i et fad i ovnen eller lægge dem i en gryde og hælde en god mørk øl, lidt bouillon og nogle urter (gulerødder, selleri, løg) ved og lade det simre i ca. 20 min. Jævn evt. saucen og server med en god kartoffel-rodfrugtmos.

Vil du gå all in på den tyske model, så server "sauerkraut" (en fermenteret kål - fås på dåse i de fleste større supermarkeder) og bras kartofler og så selvfølgelig en god sennep og masser af øl til. Velbekomme!

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu