Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Sund

Calzone pizza med ananas og skinke

(baseret på 318 kunders bedømmelse)

Ingredienser

400 g. pizzadej - økologisk
150 g ananas i tern
100 g skinkestrimler
½ dåse hakkede tomater
1 fed hvidløg
Salt og peber
100 g revet ost
Olie til pensling
3 tomater
Frisk basilikum
Rucola

 BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Ingredienser

600 g. pizzadej - økologisk
1 ds ananas i tern
150 g skinkestrimler
3/4 dåse hakkede tomater
1½ fed hvidløg /½ solo hvidløg
Salt og peber
150 g revet ost
Olie til pensling
4 tomater
Frisk basilikum
Rucola

BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden! 

Ingredienser

800 g. pizzadej - økologisk
1 ds ananas i tern
200 g skinkestrimler
1 dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Salt og peber
175 g revet ost
Olie til pensling
6 tomater
Frisk basilikum
Rucola

 BEMÆRK - Ændret deadline / levering i forbindelse med Jul & Nytår - se bagsiden!

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Drys lidt mel på køkkenbordet, del dejen i 2 stykker og rul dem tyndt ud til hver sin pizza. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem stå ½ time. Tænd ovnen på 220 grader over-under varme.
  2. Bland de hakkede tomater med presset hvidløg og smag til med salt og peber. Smør et tyndt lag på hver pizzadel, det skal ikke gå helt ud til kanten, gem resten til tomatsaucen.
  3. Drys revet ost over tomatsovsen. Hæld væden fra ananas. Fordel halvdelen af ananas ternene på den ene halvdel af hver af de 2 pizzaer, drys skinkestrimler over og læg lidt basilikum øverst. Fold den anden halvdel ind over. Tryk kanten sammen med fingrene eller en gaffel hele vejen rundt (der må ikke være huller). Pensl med lidt olie.
  4. Sæt pizzaerne i ovnen og bag dem ca. 12-15 min. Hold øje med dem.
  5. Imens skyl og tør tomater og rucola. Skær tomater i store tern og blend eller mos dem med resten af tomatsaucen. Bland rucola med resten af ananas tern og server det sammen med tomatsaucen til de færdigbagte calzone pizzaer.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Drys lidt mel på køkkenbordet, del dejen i 3 stykker og rul dem tyndt ud til hver sin pizza. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem stå ½ time. Tænd ovnen på 220 grader over-under varme.
  2. Bland de hakkede tomater med presset hvidløg og smag til med salt og peber. Smør et tyndt lag på hver pizza, det skal ikke gå helt ud til kanten, gem resten til tomatsaucen.
  3. Drys revet ost over tomatsovsen. Hæld væden fra ananas. Fordel halvdelen af ananas ternene på den ene halvdel af hver af de 3 pizzaer, drys skinkestrimler over og læg lidt basilikum øverst. Fold den anden halvdel ind over. Tryk kanten sammen med fingrene eller en gaffel hele vejen rundt (der må ikke være huller). Pensl med lidt olie.
  4. Sæt pizzaerne i ovnen og bag dem ca. 12-15 min. Hold øje med dem. Har du flere lag i ovnen samtidig så byt dem rundt halvvejs.
  5. Imens skyl og tør tomater og rucola. Skær tomater i store tern og blend eller mos dem med resten af tomatsaucen. Bland rucola med resten af ananas tern og server det sammen med tomatsaucen til de færdigbagte calzone pizzaer.

Tilberedning – ca. 25 min.

  1. Drys lidt mel på køkkenbordet, del dejen i 4 stykker og rul dem tyndt ud til hver sin pizza. Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem stå ½ time. Tænd ovnen på 220 grader over-under varme.
  2. Bland de hakkede tomater med presset hvidløg og smag til med salt og peber. Smør et tyndt lag på hver pizza, det skal ikke gå helt ud til kanten, gem resten til tomatsaucen.
  3. Drys revet ost over tomatsovsen. Hæld væden fra ananas. Fordel halvdelen af ananas ternene på den ene halvdel af hver af de 4 pizzaer, drys skinkestrimler over og læg lidt basilikum øverst. Fold den anden halvdel ind over. Tryk kanten sammen med fingrene eller en gaffel hele vejen rundt (der må ikke være huller). Pensl med lidt olie.
  4. Sæt pizzaerne i ovnen og bag dem ca. 12-15 min. Hold øje med dem og har du flere lag i ovnen så byt dem halvvejs.
  5. Imens skyl og tør tomater og rucola. Skær tomater i store tern og blend eller mos dem med resten af tomatsaucen. Bland rucola med resten af ananas tern og server det sammen med tomatsaucen til de færdigbagte calzone pizzaer.

Næringsindhold pr. person

Energi: 2559 kJ (612 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 697 167 27
Kulhydrat 1250 299 49
Fedt 612 146 24

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Efterårsmad Hovedretter Hverdagsmad Opskrifter med gris Ovnretter Pizza

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu