Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 20 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetNemt - Special

GRILL - Grillet pestolaks med grillede kartofler og grønt — og krydderurte dip

(baseret på 71 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g laksefilet - med skind
2 spsk pesto
160 g asparges
1/4 - ½ spidskål
500 g kartofler
½ citron
Olie
Salt og peber
Krydderurte dip:
1 dl Creme frisk 9%
Dild
Purløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

450 g laksefilet - med skind
3 spsk pesto
240 g asparges
½ spidskål
750 g kartofler
1 citron
Olie
Salt og peber
Krydderurte dip:
1½ dl Creme frisk 9%
Dild
Purløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Ingredienser

600 g laksefilet - med skind
4 spsk pesto
320 g asparges
1 spidskål
1 kg kartofler
1 citron
Olie
Salt og peber
Krydderurte dip:
2 dl Creme frisk 9%
Dild
Purløg
Salt og peber

Fisk skal opbevares ved 2 grader.
Den skal tilberedes senest dagen efter levering eller fryses ned til den skal bruges.

Tilberedning – ca. 45 min.

  1. Tænd grillen. Del kartoflerne og læg dem i en stanniol bakke eller på 2 lag stanniol. Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Sæt dem på grillen ved indirekte varme i ca. 30-35 min. (TIP: Hvis du har travlt kan du forkoge kartoflerne i 8 min, så skal de kun grilles i 10 min.)
  2. Læg laksen på 2 lag stanniol, smør laksen med pestoen og krydr med salt og peber. Læg laksen på grillen ved siden af kartoflerne, gerne på indirekte varme - grill. ca. 20-25 min.. Stik forsigtigt i midten af laksen med en kniv og tjek, at den er gennemstegt.
  3. Fjern de yderste blade fra spidskålen og del den i 2-3 stykker. Pensel spidskålen med lidt olie, drys med lidt groft salt og grill den i 5 min. på hver af de 3 sider (dvs. 3 x 5 min, 15 min. i alt). 
  4. Asparges skylles og lægges på grillen, pensles med lidt olie mens de ligger på grillen, krydr dem med salt og peber og grill dem med de sidste minutter. De skal have ca. 2 min. på hver side. 
  5. Skyl dild og purløg. Rør creme frisk med salt og peber. Dild og purløg klippes fint og blandes i creme frisken. Bland dippen godt og stil til side til retten er færdig. 
  6. Skær citronen over og grill den på skærefladen i nogle minutter. 
  7. Servér pestolaks med grillede kartofler, grøntsager og krydderurtedip. Pres grillet citron saft over fisk og grøntsager. 

Tilberedning – ca. 45 min.

  1. Tænd grillen. Del kartoflerne og læg dem i en stanniol bakke eller på 2 lag stanniol. Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Sæt dem på grillen ved indirekte varme i ca. 30-35 min. (TIP: Hvis du har travlt kan du forkoge kartoflerne i 8 min, så skal de kun grilles i 10 min.)
  2. Læg laksen på 2 lag stanniol, smør laksen med pestoen og krydr med salt og peber. Læg laksen på grillen ved siden af kartoflerne, gerne på indirekte varme - grill. ca. 20-25 min. Stik forsigtigt i midten af laksen med en kniv og tjek at den er gennemstegt.
  3. Fjern de yderste blade fra spidskålen, del den i 3 stykker. Pensel spidskålen med lidt olie, drys med lidt groft salt og grill den i 5 min. på hver af de 3 sider (dvs. 3 x 5 minutter, 15 min.i alt). 
  4. Asparges skylles og lægges på grillen, pensles med lidt olie mens de ligger på grillen, krydr dem med salt og peber og grill dem med de sidste minutter. De skal have ca. 2 min. på hver side. 
  5. Skyl dild og purløg. Rør creme frisk med salt og peber. Dild og purløg klippes fint og blandes i creme frisken. Bland dippen godt og stil til side til retten er færdig. 
  6. Skær citronen over og grill den på skærefladen i nogle minutter. 
  7. Servér pestolaks med grillede kartofler, grøntsager og krydderurtedip. Pres grillet citron saft over fisk og grøntsager. 

Tilberedning – ca. 45 min.

  1. Tænd grillen. Del kartoflerne og læg dem i en stanniol bakke eller på 2 lag stanniol. Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Sæt dem på grillen ved indirekte varme i ca. 30-35 min. (TIP: Hvis du har travlt kan du forkoge kartoflerne i 8 min, så skal de kun grilles i 10 min.)
  2. Læg laksen på 2 lag stanniol, smør laksen med pestoen og krydr med salt og peber. Læg laksen på grillen ved siden af kartoflerne, gerne på indirekte varme - grill. ca. 20-25 min. Stik forsigtigt i midten af laksen med en kniv og tjek at den er gennemstegt.
  3. Fjern de yderste blade fra spidskålen, del den 4-6 stykker. Pensel spidskålen med lidt olie, drys med lidt groft salt og grill den i 5 min. på hver af de 3 sider (dvs. 3 x 5 min, 15 min.i alt). 
  4. Asparges skylles og lægges på grillen, pensles med lidt olie, mens de ligger på grillen, krydr dem med salt og peber og grill dem med de sidste minutter. De skal have ca. 2 min. på hver side. 
  5. Skyl dild og purløg. Rør creme frisk med salt og peber. Dild og purløg klippes fint og blandes i creme frisken. Bland dippen godt og stil til side til retten er færdig. 
  6. Skær citronen over og grill den på skærefladen i nogle minutter. 
  7. Servér pestolaks med grillede kartofler, grøntsager og krydderurtedip. Pres grillet citron saft over fisk og grøntsager. 

Næringsindhold pr. person

Energi: 2897 kJ (692 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 678 162 23
Kulhydrat 931 223 32
Fedt 1288 308 44

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Grillretter Opskrifter med fisk Opskrifter med laks Sommerretter

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 20 % rabat de første 2 gange og spar op til 492,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu