Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Hav

Kokospanerede rejer med ristet kålsalat — og mangochutney

(baseret på 336 kunders bedømmelse)

Ingredienser

200 g kæmperejer
½ dl rasp
½ dl mel
½ dl kokosmel
Salt og peber
1 æg
Kålsalat:
½ spidskål
1 tsk karry
½ chili
1 fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
200 g brune ris
Mangochutney
1 æble
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

300 g kæmperejer
½ dl rasp
½ dl mel
½ dl kokosmel
Salt og peber
1 æg
Kålsalat:
½ spidskål
1 tsk karry
½ chili
1 fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
200 g brune ris
Mangochutney
1 æble
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

300 g kæmperejer
3/4 dl rasp
3/4 dl mel
3/4 dl kokosmel
Salt og peber
1½ æg
Kålsalat:
½ spidskål
1 tsk karry
1 chili
1½ fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
300 g brune ris
Mangochutney
1 æble
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

400 g kæmperejer
3/4 dl rasp
3/4 dl mel
3/4 dl kokosmel
Salt og peber
1½ æg
Kålsalat:
½ spidskål
1 tsk karry
1 chili
1½ fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
300 g brune ris
Mangochutney
1 æble
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Ingredienser

400 g kæmperejer
1 dl rasp
1 dl mel
1 dl kokosmel
Salt og peber
2 æg
Kålsalat:
1 spidskål
1 tsk karry
1 chili
2 fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
400 g brune ris
Mangochutney
2 æbler
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

600 g kæmperejer
1 dl rasp
1 dl mel
1 dl kokosmel
Salt og peber
2 æg
Kålsalat:
1 spidskål
1 tsk karry
1 chili
2 fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
400 g brune ris
Mangochutney
2 æbler
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses. 

Ingredienser

600 g kæmperejer
1½ dl rasp
1½ dl mel
1½ dl kokosmel
Salt og peber
3 æg
Kålsalat:
1 spidskål
1½ tsk karry
1½ chili
3 fed hvidløg
Salt og Peber
Olie
Tilbehør:
600 g brune ris
Mangochutney
3 æbler
Peanuts

Rejerne har været frosset og må ikke genindfryses.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Kog risene i 1 l vand tilsat 1½ tsk salt i 18 min. Sluk og lad trække, til resten af retten er færdig.
  2. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Fjern de yderste blade og stok på spidskål, snit i tynde strimler. Skyl og hak chili fint (TIP: Fjern frøvægge og kerner, hvis du ikke vil have det for stærkt). Skyl, tør og skær æble i små tern.
  3. Hæld æg i en skål. Hæld mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  4. Vend rejerne én efter én. Først i mel, så æg og til sidst i blandingen. Læg på en bagerist med bagepapir, bag i ovnen indtil de er gyldne, ca. 10 min.
  5. Rist peanuts på en tør pande, til de begynder at dufte. Læg dem i en skål, og steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland spidskål i, steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  6. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3098 kJ (740 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 590 141 19
Kulhydrat 1737 415 56
Fedt 771 184 25

Er du sulten efter mere?

Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu