Kokospanerede rejer med ristet kålsalat og mangochutney
30-40
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kokospanerede rejer med ristet kålsalat og mangochutney

Sprøde rejer og spændende kålsalat med æbler, peanuts og mangochutney, som runder retten af til en skøn smagsoplevelse. Et sikkert hit, også for børn.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • jordnødder,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Mel
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Rød chili
½ stk
Æble
1 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Kokosmel
½ dl
Rasp (Gluten, Hvede)
½ dl
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Peanuts (Jordnødder)
20 g
Karry
1 tsk
Hvidløg
¾ fed
Kålmix
200 g
Mangochutney
3 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 867 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 116 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Skyl og hak chili fint TIP: Fjern frøvægge og kerner, reducér mængden eller undlad helt, hvis du ikke vil have det så stærkt.
  3. Skyl æble, fjern kernehus og skær i små tern.
  4. Hæld æg i en skål. Hæld ½ dl mel i en dyb tallerken. Bland kokosmel, rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
  5. Dup rejerne tørre med køkkenrulle. Vend dem én ad gangen først i mel, så æg og til sidst i kokosblandingen. Steg dem i lidt olie på en pande ved middel varme i ca. 3-4 min. på hver side.
  6. Rist peanuts på en tør pande til de begynder at dufte. Læg dem til side i en skål. Steg karry, presset hvidløg og chili i lidt olie på panden ved middelhøj varme i ca. 2 min. Bland kålmix i og steg det hele under omrøring i ca. 1½ min. Smag til med salt og peber.
  7. Bland kålsalaten med ris, top med peanuts og æbletern og servér med rejer og mangochutney.