Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Quick

Marokkanske salatwraps med naanbrød

(baseret på 352 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket svinekød 
½ squash
150 g gulerødder - revet
1 fed hvidløg
2 tsk marokkansk krydderi
30 g røde linser
½ dl vand
Olie 
Salt og peber
Salat
Naanbrød
Revet mozzarella
Dip:
1 dl creme frisk
1½ tsk marokkansk krydderi


Ingredienser

450 g hakket svinekød
1 squash
200 g gulerødder - revet
1½ fed hvidløg
3 tsk marokkansk krydderi
45 g røde linser
3/4 dl vand
Olie
Salt og peber
Salat
Naanbrød
Revet mozzarella
Dip:
1½ dl creme frisk
2 tsk marokkansk krydderi


Ingredienser

600 g hakket svinekød 
1 squash
300 g gulerødder - revet
2 fed hvidløg 
4 tsk marokkansk krydderi
60 g røde linser
1 dl vand
Olie 
Salt og peber
Salat
Naanbrød
Revet mozzarella
Dip:
2 dl creme frisk
3 tsk marokkansk krydderi


Ingredienser

900 g hakket svinekød 
1 squash
400 g gulerødder
3 fed hvidløg
5½ tsk marokkansk krydderi
90 g røde linser
1½ dl vand
Olie 
Salt og peber
Salat
Naanbrød
Revet mozzarella
Dip:
3 dl creme frisk
3½ tsk marokkansk krydderi


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og tør squash og riv den groft.. 
  2. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt krydderi (husk at gem noget tip dip) og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash, vend godt rundt. Tilsæt linser og vand, krydr med salt og peber, rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min. 
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
  5. Rør creme frisk og krydderi sammen til dip. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller server den til sammen med naanbrød revet i store flager.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og tør squash og riv den groft.
  2. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt krydderi (husk at gem noget tip dip) og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash, vend godt rundt. Tilsæt linser og vand, krydr med salt og peber, rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min.
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
  5. Rør creme frisk og krydderi sammen til dipp. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller server den til sammen med naanbrød revet i store flager.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl og tør squash og riv den groft.
  2. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt krydderi (husk at gem noget tip dip) og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash, vend godt rundt. Tilsæt linser og vand, krydr med salt og peber, rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min.
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
  5. Rør creme frisk og krydderi sammen til dipp. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller server den til sammen med naanbrød revet i store flager.


Tilberedning – ca. 20 min.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl gulerødder, skyl og tør squash.
  2. Riv squash og gulerødder groft. Varm olie op i en gryde. Svits kødet til det hele har fået farve og væsken næsten er væk. Tilsæt krydderi (husk at gem noget tip dip) og presset hvidløg.
  3. Tilsæt revet gulerod og squash, vend godt rundt. Tilsæt linser og vand, krydr med salt og peber, rør rundt og lad simre ved lav varme under låg ca. 10 min.
  4. Skyl og tør salat, skær stokken af og læg bladene ud på et fad. Læg naanbrød på bagepair på en bageplade og drys med revet ost. Sæt i ovnen 3-4 min. Osten skal smelte.
  5. Rør creme frisk og krydderi sammen til dipp. Fyld salatbladene med kødfyld, top evt. med en skefuld dip eller server den til sammen med naanbrød revet i store flager.


Næringsindhold pr. person

Energi: 3104 kJ (742 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 870 208 28
Kulhydrat 1166 279 38
Fedt 1068 255 34

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu