Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar fragten
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
RetEksotisk

Karrykrebinet — med wasabi-kartoffelsalat

(baseret på 673 kunders bedømmelse)

Ingredienser

300 g hakket kylling
1½ spsk karry
1 spsk koldt vand
1 forårsløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Salt og peber
2 spsk sesamfrø
1 spsk olie
1 tomat
Kartoffelsalat:
600 g kartofler
50 g radiser
1 forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
½-1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 tsk wasabipasta (stærk)
2 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
        Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.
 

Ingredienser

400 g hakket kylling
1½ spsk karry
1 spsk koldt vand
1 forårsløg
2 fed hvidløg / 2/3 solo hvidløg
Salt og peber
2 spsk sesamfrø
1 spsk olie
1 tomat
Kartoffelsalat:
600 g kartofler
50 g radiser
1 forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
½-1 fed hvidløg / 1/3 solo hvidløg
1 tsk wasabipasta
2 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

400 g hakket kylling
2 spsk karry
1½ spsk koldt vand
1½ forårsløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Salt og peber
3 spsk sesamfrø
1½ spsk olie 
2 tomater
Kartoffelsalat:
1 kg kartofler
75 g radiser
1½ forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk wasabipasta (stærk)
3 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

600 g hakket kylling
2 spsk karry
1½ spsk koldt vand
1½ forårsløg
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
Salt og peber
3 spsk sesamfrø
1½ spsk olie
2 tomater
Kartoffelsalat:
1 kg kartofler
75 g radiser
1½ forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
1½ fed hvidløg / ½ solo hvidløg
1½ tsk wasabipasta
3 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad

Ingredienser

600 g hakket kylling
2 spsk karry
3 spsk koldt vand
2 forårsløg
4 fed hvidløg / 1 ½ solo hvidløg
Salt og peber
4 spsk sesamfrø
2 spsk olie 
2 tomater
Kartoffelsalat:
1,2 kg kartofler
100 g radiser
2 forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
2 fed hvidløg / ½ solo hvidløg
2 tsk wasabipasta (stærk)
4 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

800 g hakket kylling
2 spsk karry
3 spsk koldt vand
2 forårsløg
4 fed hvidløg / 1 ½ solo hvidløg
Salt og peber
4 spsk sesamfrø
2 spsk olie
2 tomater
Kartoffelsalat:
1,2 kg kartofler
100 g radiser
2 forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1 citron
2 fed hvidløg / ½ solo hvidløg
2 tsk wasabipasta
4 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Ingredienser

800 g hakket kylling
3 spsk karry
3 spsk koldt vand
3 forårsløg
6 fed hvidløg / 2 solo hvidløg
Salt og peber
6 spsk sesamfrø
3 spsk olie 
3 tomater
Kartoffelsalat:
1,8 kg kartofler
125 g radiser
3 forårsløg
Persille
Salt og peber
Dressing:
Saft af 1½ citron
3 fed hvidløg / 1 solo hvidløg
3 tsk wasabipasta (stærk)
5 spsk olivenolie

TIP: Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.
Brug mindre wasabi hvis du ikke kan lide for stærk mad.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt vand med 1 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 4 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaten i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Kog kartoflerne i rigeligt vand med 1 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 4 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaten i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Kog kartoflerne i rigeligt vand med 1 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 6 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaterne i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Kog kartoflerne i rigeligt vand med 1 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 6 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaterne i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Kog kartoflerne i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 8 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaterne i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1.  Kog kartoflerne i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 8 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaterne i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Tilberedning – ca. 35 min.

  1. Kog kartoflerne i rigeligt vand med 2 tsk salt i ca. 15-20 minutter eller til de er møre.
  2. Skyl og tør radiser, forårsløg og persille. Pil og pres hvidløg. Snit radiser og forårsløg fint, pluk bladene af persillen. Pres saften fra citronen. Læg radiser, forårsløg (gem halvdelen til farsen) og persille til salaten i en salatskål.
  3. Kom kødet i en skål. Rør karryen sammen med vand, forårsløg, hvidløg (gem lidt til dressingen) og rør sammen med salt og peber i kødet til en lind fars. Stil farsen til side.
  4. Dræn de kogte kartofler og lad dem køle af i koldt vand, til de er lunkne. Lad dem dræne godt af. Halvér dem og læg dem også i salatskålen. 
  5. Form kødet til 12 bøffer og rul kanterne i sesamfrøene. Pensl kødet på begge sider med olie og steg eller grill dem ca. 7 minutter på hver side. 
  6. Kom ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt sammen. Spar på wasabi og hvidløg hvis du ikke ønsker retten for stærk. Vend dressingen i salaten, smag til med salt og peber og stil den evt. på køl.
  7. Skær tomaterne i tynde skiver og læg et par skiver på hver bøf. Servér som vist på billedet.

Næringsindhold pr. person

Energi: 3909 kJ (934 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 970 232 25
Kulhydrat 1720 411 44
Fedt 1219 291 31

Klar til at prøve retnemt?

Lige nu kan du prøve RetNemt og spare fragten.

tilmeld dig nu